„Логично“: Танзанија, Бурунди, Хаити – све 3 земље одбиле вакцину, сва три председника мртва

0

Sve maske su pale. Globalna kabala zločinaca i manipulatora jasno i glasno pokazuje svoju moć i šalje poruku svim šefovima zemalja, o tome što će im se dogoditi ako ne slušaju svjetsku vladu iz sjene.

TANZANIJA

Tanzanija je bila prva zemlja koja je jasno i glasno odbila sudjelovati u korona predstavi. Ne samo da su odbili cijepiti svoju populaciju, odbili su testirati i odbili su prijavljivati brojeve slučajeva COVID-19 Svjetskoj Zdravstvenoj Organizaciji. Štoviše, John Magufuli, predsjednik Tanzanije, inače biolog, razotkrio je prevaru sa korona testovima i dao nam, sada već legendarne, pozitivne papaje po kojima su PCR testovi dobili nadimak papaja-testovi. Razotkrio je i osramotio organizatore lažne pandemije, a predstavnike SZO-a protjerao iz svoje zemlje.

Predsjednik Tanzanije ubrzo je iznenada umro, navodno zbog srčanih problema. Više o tome smo pisali ovdje
Данијел Клаић, „Логично“: Је ли председник Танзаније убијен?




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

BURUNDI

Njegov kolega Pierre Nkurunziza, iz susjednog Burundija, mu se uskoro pridružio i Burundi je tako postala druga Afrička zemlja koja je odbila cjepiva za COVID-19. Također, izbacio je predstavnike SZO iz svoje države i optužio ih za nedopustivo miješanje u unutrašnje poslove svoje države.

Predsjednik Burundija umro je također iznenada, također od problema sa srcem, i to sa samo 55 godina.

HAITI
Haiti je također bila zemlja koja je odbila sudjelovati u cijepljenju. Do dana današnjeg, to je jedina zemlja iz Zapadne hemisfere koja dosad nije dala niti jednu dozu cjepiva svojim stanovnicima. Zapravo čak su i odbili besplatna cjepiva koja im je nudila SZO.

Unatoč tome, slučajevi umrlih od COVIDa 19 su bile izuzetno male, jedna od najmanjih na svijetu. Takozvani „medicinski stručnjaci“ to nisu mogli nikako objasniti.

Прочитајте још:  Зашто нема велике радости код руских научника који су направили вакцину против короне

Zbilja, to je manipulatore sigurno boljelo, da jedna mala siromašna zemlja, ne pristaje na cjepiva, i to besplatna, a istovremeno kod njih nema bolesnih. To bi moglo poslužiti kao primjer drugim zemljama kako cjepiva nisu potrebna, a to je nedopustivo.

Predsjednika Haitija kojeg ubio je vojni odred odlično istreniranih ubojica koji su upali u njegovu rezidenciju i upucali njega i suprugu. Identitet ubojica još nije do kraja utvrđen, ali prema zadnjim informacijama radilo se o timu od 28 Kolumbijaca i Amerikanaca. Za sada se čini da su dvojica ubijena, a desetak ih je uhvaćeno, uključujući 2 Amerikanca. Kolumbija je inače vjerni saveznik SADa, i poznato je da se tamo uvježbavaju vojni odredi koji se onda šalju preko granice u Venezuelu da vrše sabotaže i agitacije protiv vlade Nicolasa Madura.




BJELORUSIJA

Spomenimo i Bjelorusiju, to je još jedna zemlja koja je odbila sudjelovati u korona predstavi. Predsjednik Lukašenko je još uvijek živ, ali samo zato jer su svi pokušaji atentata dosad bili neuspješni. Barem prema njegovim tvrdnjama. Lukašenka im nije jednostavno ubiti, jer je Rusija njegov susjed i moćan saveznik. Ali Bjelorusija se zato nalazi pod brutalnim sankcijama svih zapadnih zemalja.

ZAKLJUČAK

Ima li netko još uvijek toliko naivan da vjeruje da su ovo sve samo slučajnosti? Ne treba biti posebno pametan da čovjek shvati što se ovdje dešava. Globalna zločinačka kabala šalje poruku šefovima država i pritom se više niti ne skriva iza lažnih srčanih udara, avionskih nesreća, i ostalih metoda koje su im toliko omiljene. Sada jednostavno pošalju odred ubojica.

Sad možemo bolje razumjeti u kojoj su poziciji šefovi naših država, razni plenkovići, vučići i ostali. I zašto se tako ponašaju. Svjetska vlada iz sjene ih stišće da guraju cjepiva, doslovce pod prijetnjom smrti. A s druge strane, ako nastave s ovime što rade, i s onime što najavljuju na jesen, navući će na sebe osvetu naroda. Iskreno, ne bih im bio u koži.

Прочитајте још:  МОНАХ ДАМАСКИН ГРИГОРИЈАТСКИ: ОДГОВОР АРХИЕПИСКОПУ АТИНСКОМ ЈЕРОНИМУ НА ПОЗИВ НА ВАКЦИНАЦИЈУ

[table id=1 /]



Извор: https://www.logicno.com/author/danijel-klaic

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *