Води прави пропагандни рат против Срба, српске државе и цркве а син му докторира у Крагујевцу!

3
здравко кривокапић

Здравко Кривокапић (Фото:Youtube/Printscreen)

Син председника Владе Црне Горе Здравка Kривокапића 16. јула браниће докторат на Медицинском факултету у Kрагујевцу, сазнаје ексклузивно УЦЕНТАР.

Још пре неколико дана наши извори јавили су нам ову вест, да би се јуче она појавила и званичном сајту крагујевачког факултета



-Јавна одбрана докторске дисертације Милоша Kривокапића, под називом: „Испитивање антимикробних, антиинфламацијских, антиоксидационих и кардиопротективних ефеката екстракта сремуша, Аллиум урсинум Л“ одржаће се у Амфитеатру „проф. др Милосав Миша Kостић“ Факултета медицинских наука у Kрагујевцу 16.07.2021. године, са почетком у 12.00 часова- каже се на сајту Медицинског факултета.

Његов отац председник Владе ЦГ Здравко Kривокапић са супругом Јасминком, која је просветни радник као и он- има велику породицу. Здарвко и Јасминка имају петоро деце и двоје унучади. Троје деце је магистрирало, а најстарија ћерка је докторирала. Од два најмлађа сина, један је завршио Медицински факултет, а други средњошколац.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



уцентар.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Води прави пропагандни рат против Срба, српске државе и цркве а син му докторира у Крагујевцу!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *