ПРВА ПОБЕДА! Директор болнице пријављен за дискриминацију невакцинисаних, па експресно повукао меру!

10

Др Слободан Јовићевић (фото: Јутјуб)

Након пријаве инспекцији рада коју је данас у Ужицу поднео Синдикат Слога из тог града, в.д. директор Опште болнице у Ужицу др Слободан Јовићевић повукао је меру забране доласка на посао невакцинисанима без ПЦР теста који треба сами да плате, саопштио је овај синдикат.

”Након јучерашње одлуке коју је донео в.д. директор Опште болнице Ужице др Слободан Јовићевић којом се налажу против законите мере према запосленима и према пацијентима реаговао је Синндикат Слога Град Ужице. Председник синдиката Глишо Видовић је јутрос поднео пријаву Инспекцији рада – Одељењу у Ужицу против Здравственог центра Ужице у својству правног лица и в.д. директора Јовићевић Слободана као одговорног поступајућег лица, у којој је навео сву противправност такве одлуке”, наводи се у саопштењу.

Како се каже, истовремено је Видовић послао допис др Слободану Јовићевићу “у коме је захтевао да се спорна одлука стави ван снаге јер је противзаконита и дискриминаторска према делу запослених”.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“На нашу реакцију господин др Јовићевић је реаговао тако што је позвао путем телефона председника Глиша Видовића, указао му да ће спорна одлука бити стављена ван снаге и да ће затражити тумачење од стране Министарства здравља”, истиче се у обраћању.

Синдикат је поздравио хитну реакцију др Јовићевића и стављање Одлуке ван снаге “где је исти показао одговорност према запосленима и јавности”, те, како се наводи, “као савестан руководилац затражио мишљење компетентне правне струке из министарства”.



“Имајући у виду ко је правник у Општој болници у Ужицу, који је састављао и доставио на потпис директору спорну одлуку не чуди нас што је имала такав садржај. Ипак доктор није правник, а у будућности Општа болница мора размишљати о запослењу компетентног правника”, закључује се у саопштењу.

Прочитајте још:  КФОР изашао из свог мандата супротно Резолуцији УН, ради криминалних интереса својих влада (ФОТО)

Иначе, у прекршајној пријави против др Јовићевића наводи се да је прекршио чл. 21. Устава Србије, чл. 18. закона о раду, те чл. 16. Закона о забрани дискриминације, а пријава гласи и за прекршај из чл. 274. став 3. Закона о раду, док је Здравствени центар Ужице прекршајно пријављен према тачки 274. ставу 1. тачка 1. истог закона.

[table id=1 /]



Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Cuj, pravnik nije cuo za prirodno pravo koje je neprikosnoveno, trajno, nepovredivo, nedeljivo tj. nije predmet ubacivanja u zakone niti menjanje kroz akte od ustava, deklaracija, zakona itd jer je po prirodi prirodno.. ako taj nacin prodje i da na prirodno zivotodavne cinjenice na ili zbog bilo cega mogu da se menjaju onda zbog epidemioloske situacije moze i zakon da se ne radjaju deca jer manje se siri virus, ili odsecanje dela tela, organa zbog drustvene odgovornosti..znaci prirodni zakon je nepovrediv, od injekcija, lekova, testiranja i bilo cega bez svoje saglasnosti, telesno i psihicki cak.. pa obicnu izjavu kad dajete morate da potpisete. U prirodne zakone su i svrstane i osnovna ljudska prava, hrana voda vazduh. Nikad ne mogu biti NE neprikosnovena niti se deliti jer su po prirodi trajna, nema pocetka ni kraja.. Osnovna prava se uce i na medicinskom, filozovskom, itd. E sad, ako je nesto drugo u pitanju mogu vas i ubiti ako je drustveno odgovorno, goli otok ma sve

  2. Ово је 3. светски рат вакцинама, лажима и насиљем свакојаким.
    Све “ковид” насилнике треба упозорити да су после 2. светског рата насилници капои завршили у клозетским јајмама логора 45. у којима су били “главне дасе” 44. Курве нацистичке су ошишане до главе теране голе улицама у којима су шетале за време рата као “даме”, мусолини и његова дева обешени наглавачке голи јавно …. нико никада после рата није суђен за насиље над фашистима – насилницима као што сада курвинске судије не суде ковид насилницима.
    Тужбама против ковид идијота свакако треба затрпавати судове да се види које судије за кога раде ( за правичност или криминал ) а после катран, перје, маказе, септичке јаме и остали арсенал из богатог народног искуства … лек специјалис ала БАБА ЦОКА СЛАВА ЈОЈ

      1. Хвала, … Бака Цока би нам требала бити свима Духовна МАМА, све су нам отеле насилне паразитске комуњаре и проћердале, покрале; земљу, воду, ваздух ( запрашивање из авиона ) руднике, фабрике, њиве, друштвену администрацију, цркву, суд, тужилаштво, инспекције … ко им јебе матер зликовачку и сплеткарошку … нек им је са “срећом” њима и њиховом испредак паразитском потомству на “власти” …
        АЛИ иам рупа у “закону” … Бака Цока нам је указала на њу да нам је још Улица само остала док нас не “вакцинишу” и улицу не покрију 5, 6 … Г мрежама. Окупатор је покрао све материјалоно преко комуњара и усташа ( само не ДУХ јер за ДУХ и не знају лопови јер се не трпа у џакове и неможе се украсти и препродати, Он је творевина Бога а не сатане ) али само окупатор ватикански није имао пара и сплетки купити још улицу и ДУХ У СРБИНА ( време ће показати ), зато нас хоће “вакцинисати” и озречити остаће нам само шума, пећина, илегала и гусле ( није ни то лоше за слободног човека ) … добо је ово време, НЕ ДОБРО! НЕГО ОДЛИЧНО, ДА СЕ ВИДИ КОЈЕ КООООООО, ко је Бака ЦОКА а ко болесни корумпирани лихварски испрдак
        СЛАВА БАКА ЦОКИ!!!

        Svetog Savu izdaju papu pozivaju – guslar Bogdan Mijušković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *