Сале Коларевић: ХЕМИЈСКЕ ИНЈЕКЦИЈЕ И ПРЕВАРЕ АНТИХРИСТА

1

Верујем да сте већ више пута до сад чули како су неки верници у цркви приступили светом причешћу и једноставно нису могли да у себе приме пречисто Тело и пречасну Крв Христову из Путира. Или случаји када је тек причешћеној особи позлило, у разним видовима позлило. По казивању присутних у цркви овим особама једно је било заједничко – вакцинисани су „против короне”. Мени лично од недавно је познат следећи случај: Негде у епархији Банатској. Једна средовечна жена непосредно по Причешћу током читања благодарне молитве од свештеника, пребледе и паде на под храма. Изведоше је напоље на ваздух и пре понуђене јој чаше воде жена се исповрати. Дакле исповратила из себе и садржај Причешћа. Одведе је комшиница у оближњу амбуланту, где јој дежурна сестра, онако пребледелој и изнуреној, предочи да неће бити примљена ако не стави маску. Док се чекало да жена буде примљена, у разговору са својом комшиницом откри јој како је недавно примила ковид вакцину. И да до сада није имала никакве сличне испаде у цркви, ништа овоме ни слично.

Према историјском предању Цркве и сведочењу богомудрих Светитеља више пута је у последњих миленијум ипо долазило до стања када је Господ одлучио да оконча с овим палим светом, па се у сваком таквом времену нашло Божијих праведника чијим су се покајничким молитвама дани зацарења сина погибли одгађали за неко будуће време. Дакле увек се налазило у свету међу људима и усрдног хришћанског Покајања, којим се одлагао дан Другог Христовог доласка.

Многи древни црквени Старци су говорили својим духовним чедима: У будућа времена хришћанима ће бити потребно мање него нама подвига да би се спасли, док на самом крају времена, хришћанима последњих времена биће довољно само да остану Хришћани, тј. уз Христа, јер ће њихова искушења бити далеко већа него што су наша. Толико ће то време (последње) бити тешко и страшно, да нема светог Оца који се није молио Христу да Га поштеди живота у ова времена.




Свети оци Цркве су нас упозорили да ће на крају времена Антихрист настојати да превари и, колико је могуће, изабране (од Бога одабране). Е, толико ће његова превара бити велика и саблазна. И тешко, теешкоо ономе кроз кога долази на народ саблазан Антихристове преваре, а биће архијереја који ће се поклонити и самом Антихристу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тешко и онима који поимају све кроз форму, кроз формализам, а за суштину такорећи и не знају. Таквима су и упућене речи лажних архијереја да треба да се повинујемо службеној медицини и да примимо у себе отровни коктел с наночипом. И са њим ћелије абортираних беба, и то старијих од три месеца!?

Прочитајте још:  Ја сам једна од оних који су са породицом отишли у Норвешку: Вратили смо се већ после годину дана - ево због чега!

Замислите какво је (не)доба наишло када се „нормалним” сматра примити у своје тело биолошко оружје с тенденцијом ДНК модификације, па још и агитовати да и други поступе на исти начин!? Управо сазнајемо да је Уставни суд САД донео одлуку по којој се нано-пелцовани људи mRNK вакцинама више не сматрају природним људима, него су од сада ТРАНС-ЉУДИ !?

„Путем вакцинације модификованом ДНК или РНК, особа престаје да буде човек и постаје власништво носиоца патента мРНК вакцине. Њихов геном више није људски већ “транс-људски”, а то је категорија која не постоји у људским правима. Особине природног човека, као и сва права која из тога произилазе су изгубљена. Ово се односи на цео свет. ИЗВОР ове одлуке Врховног Суда САД у ПДФ: https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf .”

Сваки архијереј који јавно рекламира и заступа отровну, по душу и тело отровну нано-вакцинацију, има да се сматра за отпадника и издајника Вере и рода. Другачије просто не може. Никакву заједницу са Христом они немају. Они су вуци у овчијем руху. Сами су за себе закључали врате Раја па још и другима не дозвољавају да оду у Рај.




Питао бих палу црквену администрацију што позива народ на покорност медицинском естаблишменту – знају ли да ово није никаква медицина него узурпирана и на ненаучним постулатима утемељена псеудо-медицина? Знају ли да је званична псеудомедицина, уназад преко сто година, својим методама “лечења” побила више људи него оба светска рата? Промовишу вакцинацију а јесу ли икада видели (на неком снимку) како изгледа детенце које након обавезне вакцинације тоне у доживотни мрак аутизма? Ох, каква агонија! Тонично клонични трзаји и спазмичко грчење мускулатуре код детета, налик епилептичком нападу или много горе, кад се врати са пелцовања јесте резултат наглог тровања централног нервног система. Како уопште можете рекламирати то оружје екстерминације а да после тога мирно седнете да ручате??

Пала црквена јерархија огрезла у служењу богоборним властима (сергијанизам и короноверство) и у свејереси екуменизма, уместо да народу проповеда неодложно Покајање она проповеда послушност према фармако-сатанистима који нам урнисаше читаву нацију и неповратно осакатише читава поколења! Има их чак и који проклињу непелцане вернике… Мислим, може им се да тако поступају јер још нису упознали ужасе и страхоте присилне вакцинације. А још мање знају да су многе савремене болести управо настале као последица пелцовања „против заразних болести”.

Прочитајте још:  Ево када ће проћи ванредно стање у Србији!

О узроцима оволике данашње покорности црквене администрације према богоборним властима нећемо сад, о томе смо писали пре годину дана у: https://borbazaistinu.rs/sale-kolarevic-kako-razumeti-danasnju-pokornost-crkve-prema-ovosvestkoj-vlasti/
Народу држе проповед одвраћања од утробног чедоморства, а сами саучествују у том сатанистичком ритуалу жртвоприношења нерођених беба – примањем кроз иглу у своје тело и делиће њихових унутрашњих органа. И онда уподобљујући се култу Короне, преко глобалистичких медија позивају вернике на масовни одазив за нано-вакцинацију.

Знају ли да крв наживо раскомадане и убијене нерођене деце до Неба вечно вапије за осветом ?

Боље би им било да ставе воденички камен себи око врата !

ШТА КАЖУ САВРЕМЕНИ БОГОМУДРИ СТАРЦИ?

Старац Антоније ( + 2000. г.) из Русије у Поуке хришћанима последњих времена каже:
”И док су страдања првих хришћана била углавном јавна, наочиглед свих, страдања последњих хришћана биће углавном у тајности, мимо очију и ушију других. И та ће страдања најчешће да долазе преко њихових ближњих, а она су већа и страшнија од страдања првих хришћана.”

Грчки Старац Атанасиос Митилинаиос каже :

”Током претходних периода прогона, драги моји, телесни облик мучења је био сигуран, али никада није било икаквог директног утицаја (промене) ума и душе. У мучеништву последњих дана доћи ће до манипулације душом, а методе које се користе биће највише сатанске. Зашто? Јер ће убризгати хемијске супстанце у вас (вакцине). То ће вам парализовати здрав разум (ум), вољу и слободу. То ће променити ваш лични осећај /чувственост/ и умањити (погрешно усмерити) ваш ум / ставове. Ове ствари су тестиране и надалеко су познате! (Старaц је овде говорио раних 1990-их – таква манипулативна „наука” већ је постојала у његово време.) Рекавши ово, како ће онда неко признати име Христово, а не поклонити се Антихристу? Какав застрашујући облик мучеништва! Зато је бежање нужно! Поновићу још једном. Бежање ће бити неопходно! Јер не знамо можемо ли поднети такву врсту мучеништва! Каква ће бити наша реакција? Какав ће бити наш став, расположење и жеља када нам буду убризгали такве хемикалије?”




Старац Атанасиос још додаје:

”Друга ствар – заблуда. Древни мученик је бар јасно знао разлику између хришћанства и идолопоклонства. Знао је да се као хришћанин суочио са идолопоклонством и морао је да се бори! Сад кад су хришћанство (и црквене управе) постале секуларизоване /посветовњачене/ – ствари више нису тако јасне… (Старац подразумева да најлукавији облик обмане сада може доћи из пале црквене администрације, а не толико из спољног извора, као што је идолатрија.) Вера је постала угрожена и нејасна! Један од најфасцинантнијих и најзанимљивијих елемената биће чудотворство. Антихрист ће учинити многа чуда. Пагани нису чинили чуда! Генерално, превара ће превладати и посветовњачени хришћани је неће разликовати од истине. Зато наш Господ каже: „И устаће многи лажни Христоси и лажни пророци који ће чинити чудесна знамења и чудеса да би преварили и изабране.”

Прочитајте још:  Др Даница Грујичић тврди: "Несторовић је био у праву, он некад иде много испред нашег времена, многи то злоупотребљавају"

Нешто у вези са старцем Савасом Архиллеосом. Старац Савас је био можда највећи бесогон (егзорцист) и исцелитељ од магијског деловања у Грчкој у XX веку. Био је широм тражен од људи који пате од демонског утицаја, поседовања, магије, урока, масонерије, окултизма итд. Многи бивши сатанисти такође су га тражили! Многе је излечио и помогао! Као резултат овога: мафијаши, масони, званичници, магови, они који су улагали финансије у магијске послове, окултисти, медији итд. – ови су годинама тражили да га убију. Прогонио га је чак и властити владика! На крају је морао да оде и нађе уточиште у скривеном и забаченом селу. Упокојио се 2016. године. Деведесетих (или почетком 2000-их) свети старац Савас Архиплеос је подучавао људе:
”Упозоравају нас – да очекујемо снажан грип. Упозоравају свет на предстојећи грип. Како би они то могли знати? Очигледно је да знају, јер ће ослободити грип! Створиће вирусе! Ово неће бити природни пандемијски грип који се природно јавља, већ онај који ће сами створити! Произведени вирус из Сједињених Америчких Држава. Оно што ће изазвати овај нови грип биће нешто што подсећа на вирус грипа. У медицинском смислу, може бити узрокован обликом микоплазме (бактерија позната по томе што је природно отпорна на антибиотике), која ће се пренети путем наводне „антивирусне” вакцине. Овде морамо на ово да обратимо пажњу! Људи ће журити да добију антивирусну (вакцину против грипа). И не знају, да ће ова вакцина сама по себи садржати вирусе…”

Овде напомињемо да модерна (псеудо)медицина под вирусом у вакцини подразумева парчиће ћелија или бактерија у протеинском омотачу. Протеинске форме у вакцини још се називају и ретровируси. То је оно што горе напоменусмо да су тзв. вирусне вакцине у ствари највећи преносиоци болести и да о томе постоје бројне научне студије које не смеју да угледају светлост дана, а многи лекари су и животом платили своја научно истраживачка постигнућа.

Даље, заузимајући сличан став као и старац Савас, свети Пајсије Атонац је открио:
”А сада је развијена вакцина за борбу против нове болести, која ће бити обавезна и они који је узимају биће обележени (нано-чиповани).”

“Не бој се мало стадо, јер би воља Оца вашега да вам даде Царство!” (Лк. 12,32)

Убоги раб Божији – Сале Коларевић

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Сале Коларевић: ХЕМИЈСКЕ ИНЈЕКЦИЈЕ И ПРЕВАРЕ АНТИХРИСТА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *