Противно СЗО: Кризни штаб донео одлуку о трећој дози и мешању вакцина у Србији!

1

Кризни штаб (Фото: Влада Србије)

И поред тога што је Светска здравствена организација донела одлуку да није потребна трећа доза вакцине против коронавируса, да вакцине не треба мешати и да није препоручљива за децу, Кризни штаб у Србији је одлучио да буде “већи папа од папе” и препоручио је трећу дозу и мешање вакцина!

Кризни штаб је донео препоруку о трећој дози вакцине против короне за оне који имају пад имунитета, малигне болести, болести крви или иду на хемодијализу.

„Њихов изабрани доктор, онај који их води и познаје њихову ситуацији треба да одреди да они приме трећу дозу“, рекао је епидемиолог Бранислав Тиодоровић после седнице Кризног штаба.

Он је напоменуо да препорука важи за седам-осам болести.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За општу популацију ће се донети одлука након даљих испитивања.

Прошле недеље препоруку о трећој дози донео је Национални координациони тима за имунизацију, како је тада наведено вакцине ће моћи да добију сви грађани, али би приоритет требало да буду они који су након прве две дозе имали слабији имунски одговор.

За трећу дозу вакцине највише ће се, по свему судећи користити Фајзерова вакцина, која, по препорукама Координационог тима треба да појача дејство Синофарм вакцине, коју је, према проценама, примило три четвртине вакцинисаних грађана Србије.

[table id=1 /]



beta

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Противно СЗО: Кризни штаб донео одлуку о трећој дози и мешању вакцина у Србији!

  1. Кризни брњичари ни сами не верују у срања која нама натурају ееееееее а зато ће да плате, упашће у говњиву јаму коју грђанима копају по налозима не људске свести.
    Од “силне школе” и “Др” заборавили су да “ко другом јаму копа сам у њу упада”
    генијалана стратегија како наилазећу еру Водолије ослободити људског ђубрета натопљеног шпекуланским, кварним, изопаченим, насилним, лажљивим $$$$ … духом.
    Курве окупаторске омамљене коруптивним крвавим новцем и лажним привилегијама су превиделе да су после рата биле предмет некажњеног иживљавања преваренних и озлојеђених људи у којем су “профитирале привилегијама”.
    Треба олош масивно тужити тужилаштви и суду ( то ништа не кошта ) судије, тужиоци ће одбацивати тужбе али ће тако себе гурнути у клозетеке јаме или како им већ по ослобођењу буде судила преварена улична “раја”
    да закљуимо:
    Трећи св. ( хемијски ) рат је у току најмасовнији до сада, ускоро пролази а по окончању грђани ће имати својих 5 минута да се обрачунају са савојим тлачитељима брњичарима и њиховим капоима који не хају за ЗАКОН, ПРАВДУ, УСТАВ, МЕЂУНАРОДНО ПРАВО, БОЖИЈЕ ПРАВО ДА СМО СВИ ИСТИ ПРЕД ЊИМ … НЕКО ВИШЕ НЕКО МАЊЕ У ЗАВИСНОСТИ КАКО КОЕИСТИМО ЕНЕРГИЈУ КОЈУ НАМ ПОВЕРИ НА ЧУВАЊЕ ЗА ЖИВОТА.
    Е то ће да плате курве баш онако како улица буде судила ( Бака Цока ) без правних последица по УЛИЦУ БАШ КАО ШТО САДА ОНИ НЕ СУДЕ ЗЛИКОВЦИМ У ПОЛИТИЦИ; ТАЈКУНИМА; БЕЛИМ МУНДИРИМА, ЛИХВАРИМА И ОСТАЛОМ НАСИЛНИЧКОМ ОЛОШУ КОЈИ МИСЛИ ДА СУ НЕКО И НЕШТО А ЗАПРАВО СУ НИКО И НИШТА ШТО ЋЕ УСКОРО ОСЕТИТИТ НА СВОЈОЈ КОЖИ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *