ХЕЛИКОПТЕРИ НА НЕБУ НАД БЕРЛИНОМ: Сукоби, сузавци, пендреци, хиљаде људи на улицама (ВИДЕО)

3

Протест у Берлину (Фото: Јутјуб)

Хиљаде људи изашло је данас на улице Берлина у знак протеста због антиковид ограничења.

Раније је Врховни управни суд у Берлину и Бранденбургу заправо забранио такве догађаје, одбацујући жалбу на забрану протестних акција ковид дисидената. Протести су брзо прерасли у сукобе са полицијом, која се није стидела употребе пендрека и сузавца.

Ови снимци приказују како хеликоптери круже на небу изнад главног града Немачке, а возила хитне помоћи јуре улицама до места сукоба.

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Pravda

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “ХЕЛИКОПТЕРИ НА НЕБУ НАД БЕРЛИНОМ: Сукоби, сузавци, пендреци, хиљаде људи на улицама (ВИДЕО)

  1. Fasizam, osvajanje, lazna demokratija, sve ce im se obiti o glavu.. Australija, Usa, eu, zemlje osvajaca, kriminalaca i najgoreg sljama, gde god su krocili Englezi, Francuzi, itd unistavali su ortodoksan narod… ali sad vise nije tu pitanje, pitanje je zivota vaxi nacije, gmo, nano, hibridne rase i nevaxovane, prirodne.. gmo cim ima druge gene je njihovo, zivotinje takodje sad stavljaju pecat i na coveka, hocemo li biti njihovi telom i dusom ili Boziji… u raju Sotona nam je iskusao gene odvojivsi nas od tvorca, sad imamo prilike da se tvorcu vratimo ili zauvek nestati.. Ovi policajci su veliko zlo, pojedini političari lekari, misle da ce njihove porodice biti postedjene.. ne, ne tek ce oni, sad ih koriste kao orudje… Ovo je jedino resenje ujedinjenje naroda bez obzira na religiju, rasu, socijalni status, vax, ne vax da se oslobode. Zajednicko je da je sam reptil sotona prevario Coveka dajuci mu gene i da ce imati slobodu u stvaranju, razmisljanju, kreaciji i da ce biti kao Bog.. neko je dosao, spasao nas toga, umro za nas, procistio, i ostavio nadu i ljubav… sad taj isti reptil oce da Vam po tom obrascu da mozemo sami sebi birati put Bogu ili njemu da nas porobi cele, dusu i telo jer zna da nakon toga vise Bog ne moze uciniti nista.
    Tako ljudi treba da se ujedine

  2. Немци,који сте свесни,на оружани устанак,кад је полиција прешла на страну превараната.Ангела Меркел је чивутка,ваљда је све ту јасно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *