Горан Шарић: Српско друштво је опседнуто старлетама и криминалцима!

0

Горан Шарић

Гост емисије ”Без устручавања” био је теолог Горан Шарић. Иако није по звању историчар, одмах на почетку емисије објашњава због чега га потписују као историчара. У уводном делу емисије говори о реакцији у Хрватској и Србији, будући да у својим предавањима демантује многа историјска уверења, а са друге стране добија критике да његове тезе нису научно утемељене.

Шарић у емисији износи своје виђење како Србија, а како Хрватска врше поставку и корелацију старијих и новијих историјских догађаја. Објашњава колико смо изгубили распадом СФРЈ, о самом односу Хрватске и Србије у медијима, какви су односи међу народима, али и износи бројна уверења која ће засигурно подићи прашину у јавности. Пажњу гледалаца ће засигурно привући и његов став о актуелним дешавањима у региону, па тако отворено критикује Председника Србије Александра Вучића и позива га да се суочи са реалношћу, да погледа људе око себе и схвати да је у својим редовима окупио како каже неписмене лопове, простаке итд. Kако је изјавио, посланици у Скупштини Србије не могу да саставе 3 реченице, а питају се за најбитније ствари у земљи.

Александра Вучић оптужује за “радикалски национализам” и поручује да се Kосово може вратити наталитетом, али да се у Србији не ради ништа по том питању. Шта би се догодило уколико би Србија признала Kосово, колико је опасно чланство у међународним институцијама, да ли се на Kосову увелико звецка оружјем, само су нека од тема у емисији. Без задршке говори о издајништву које Србију скупо кошта, а ко је по њему заслужио да буде поменут у том контексту, видећете у емисији. Шарић се осврнуо и на ситуацију у Црној Гори, али се дотакао и како каже “измишљеног медијској прогона” ћерки Премијера Здравка Kривокапића, за које тврди да уживају у Београду. Ова емисија ће заинтересовати и оне који поштују и цене рад Горана Шарића, али и оне који га оштро критикују, будући да је аналитички говорио о битним историјским догађајима, али и личностима који су били носиоци важних догађаја, као и савременика из света политике, историје и других личности које можемо видети и чути у медијима.

Прочитајте још:  Породичне малверзације! Алексић стрпао себи у џеп 54,7 милиона!

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *