Горан Шарић: Српско друштво је опседнуто старлетама и криминалцима!

0
Горан Шарић

Гост емисије ”Без устручавања” био је теолог Горан Шарић. Иако није по звању историчар, одмах на почетку емисије објашњава због чега га потписују као историчара. У уводном делу емисије говори о реакцији у Хрватској и Србији, будући да у својим предавањима демантује многа историјска уверења, а са друге стране добија критике да његове тезе нису научно утемељене.

Шарић у емисији износи своје виђење како Србија, а како Хрватска врше поставку и корелацију старијих и новијих историјских догађаја. Објашњава колико смо изгубили распадом СФРЈ, о самом односу Хрватске и Србије у медијима, какви су односи међу народима, али и износи бројна уверења која ће засигурно подићи прашину у јавности. Пажњу гледалаца ће засигурно привући и његов став о актуелним дешавањима у региону, па тако отворено критикује Председника Србије Александра Вучића и позива га да се суочи са реалношћу, да погледа људе око себе и схвати да је у својим редовима окупио како каже неписмене лопове, простаке итд. Kако је изјавио, посланици у Скупштини Србије не могу да саставе 3 реченице, а питају се за најбитније ствари у земљи.

Александра Вучић оптужује за “радикалски национализам” и поручује да се Kосово може вратити наталитетом, али да се у Србији не ради ништа по том питању. Шта би се догодило уколико би Србија признала Kосово, колико је опасно чланство у међународним институцијама, да ли се на Kосову увелико звецка оружјем, само су нека од тема у емисији. Без задршке говори о издајништву које Србију скупо кошта, а ко је по њему заслужио да буде поменут у том контексту, видећете у емисији. Шарић се осврнуо и на ситуацију у Црној Гори, али се дотакао и како каже “измишљеног медијској прогона” ћерки Премијера Здравка Kривокапића, за које тврди да уживају у Београду. Ова емисија ће заинтересовати и оне који поштују и цене рад Горана Шарића, али и оне који га оштро критикују, будући да је аналитички говорио о битним историјским догађајима, али и личностима који су били носиоци важних догађаја, као и савременика из света политике, историје и других личности које можемо видети и чути у медијима.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.