ПОЧЕЛО ЈЕ У НОВОМ САДУ, УСКОРО ЦЕЛА СРБИЈА! Блокиране улице због цена горива и техничког прегледа!

2
Блокада Новог Сада (фото: Јутјуб)

Грађани Новог Сада јуче су блокирали улице и протестовали против високе цене техничког прегледа и цене горива, која је пропорционално плати највиша у Европи.

Режим узима кроз акцизе и порезе око 64 одсто прихода од наплаћених цена горива, а цене на бензинским пумпама у Србији су ових дана досегле висину од 1,5 евра за литру горива.Скупљи су и технички прегледи, а почетак примене новог Правилника о техничком прегледу возила није донео оно од чега је зазирало око 100.000 власника четвороточкаша у Србији – да им љубимци неће бити регистровани због недозвољене количине издувних гасова – али је довело или ће довести до удара по чепу и онима који имају катализаторе.

Питање је дана када ће и остатак Србије протестовати због цена горива, техничких прегледа, али и осталих намета у Србији.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Директно

2 Коментара

  1. Намет расту и само расту јер банда која Србијом влада од 45 нељудским бесмисленим насиљем, лажима, сплеткама и корупцијом да би опстала у свој круг увалчи све више паразита, судија, тужилаца, ботова, правника, економиста, варалица на изборима, лекара и остале багре из ЈП и ДУ и њихове паразитске родбине … а то све требају палаћати све мањи број грађана умируће Србије и нормално је да захватања из све мањег броја њихових џепова мора бити све дубље а лажна оправдања све глупља и глупља, мада човек помисли не може глупље али увек може, јер су им и „кадрови“ све глупљи“ … никакав одлазак несретног вучића и његове банде ништа променити неће, јер ови који су га довели на власт и упутили у „чари“ корупције и лажне моћи га сада руше ( када су уништили њега и породицу ), да доведу какву другу будалетину па по старом ДОКЛЕ???
    Док Срби не осуде и освете стотине хиљада неправедно уморених, опљачканих жртава ватиканских комуњарских насилника од 45 до данас, што пре то Срби схате и ураде боље по Србију и Србе дотле НЕ

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.