ПОЧЕЛО ЈЕ У НОВОМ САДУ, УСКОРО ЦЕЛА СРБИЈА! Блокиране улице због цена горива и техничког прегледа!

2

Блокада Новог Сада (фото: Јутјуб)

Грађани Новог Сада јуче су блокирали улице и протестовали против високе цене техничког прегледа и цене горива, која је пропорционално плати највиша у Европи.

Режим узима кроз акцизе и порезе око 64 одсто прихода од наплаћених цена горива, а цене на бензинским пумпама у Србији су ових дана досегле висину од 1,5 евра за литру горива.



Скупљи су и технички прегледи, а почетак примене новог Правилника о техничком прегледу возила није донео оно од чега је зазирало око 100.000 власника четвороточкаша у Србији – да им љубимци неће бити регистровани због недозвољене количине издувних гасова – али је довело или ће довести до удара по чепу и онима који имају катализаторе.

Питање је дана када ће и остатак Србије протестовати због цена горива, техничких прегледа, али и осталих намета у Србији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ПОЧЕЛО ЈЕ У НОВОМ САДУ, УСКОРО ЦЕЛА СРБИЈА! Блокиране улице због цена горива и техничког прегледа!

  1. Намет расту и само расту јер банда која Србијом влада од 45 нељудским бесмисленим насиљем, лажима, сплеткама и корупцијом да би опстала у свој круг увалчи све више паразита, судија, тужилаца, ботова, правника, економиста, варалица на изборима, лекара и остале багре из ЈП и ДУ и њихове паразитске родбине … а то све требају палаћати све мањи број грађана умируће Србије и нормално је да захватања из све мањег броја њихових џепова мора бити све дубље а лажна оправдања све глупља и глупља, мада човек помисли не може глупље али увек може, јер су им и “кадрови” све глупљи” … никакав одлазак несретног вучића и његове банде ништа променити неће, јер ови који су га довели на власт и упутили у “чари” корупције и лажне моћи га сада руше ( када су уништили њега и породицу ), да доведу какву другу будалетину па по старом ДОКЛЕ???
    Док Срби не осуде и освете стотине хиљада неправедно уморених, опљачканих жртава ватиканских комуњарских насилника од 45 до данас, што пре то Срби схате и ураде боље по Србију и Србе дотле НЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *