Незалазни Александар Вучић

1

Вучић (Фото: Јутјуб)

Најановији логички, вербални, реторски и мађионичарски штос председника Републике Србије гласи: „Хајде, људи, да се понашамо као људи. Србија свакако неће бити никакав паркинг за неког ко долази са стране, али избеглицеКако можемо да бранимо улазак младима, женама, деци, бебама? Не видим како то може бити проблем за нас. Ти људи беже. Она слика када испадају из авиона, то је пораз савременог светарекао је председник Србије.“

       Ово је пронађено на сајту „Србин инфо“. 

       Ово је глас о ономе што је уследило после настојања Америке да од Авганистана направи америчку провинцију, да не идемом у детаље. И, еве га, пошто га је Америка попила нокаут у том свом настојању (као и у Вијетнаму, а могла је и у Србији 1999., да је ту било онога што мужеви имају) да од Авагнистана сачини малу Америку, ови који су су лизали Амере и љубили америчке доларе, главом без обзира гледају да отперјају тамо где ће им животи остати далеко од издаје своје земље.  И јави се Александар Вучић, онај који мало-мало па нас разгали како нико неће понижавати Србију, да нико други осим Срба не влада Србијом, да је Србија једна суверена и слободна земља и врт-мрт-трт ко зна шта овај председник још не каже у име одбране суверене и самосталне Србије. 

        Па и ово што као глумац председника Србије тако одважно, срчано, чисто и честито казује иде у прилог суверности Србије и осећајности Срба, у име српског бића. 

Прочитајте још:  Синиша Ногић Јевтић ухапшен јер је на свом Фејсбук профилу написао да је Вучић говно?!

         Александре Вучићу, јеси ли бацао венце у Дрину да жалиш за Србима из Краије? Јеси, бацао си. Јеси ли датум свенародног сећања на страшни дан изгона Срба из Краије изместио по свом нахођењу за свој циркус жаљена над судбином Срба? Јеси. Јеси ли за ма код од протераних Срба из онога што се данас зове Република Србија издејствовао, као председник Србије, да се протерану Србину  врати стан, врати уштеђевина, обнови спаљена кућа, обештети имовина … да не набрај даље? Ниси, председниче Републике Србије и председниче свих Срба! Да ли да наставим са овим списком твојих непредесничких делатности?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

        Само ћи рећи, срами се земље по којој одаш кад год дођеш у Бусије, да се обратиш Крајишницима!

        А за ово твоје дизање магле и дима, и ударање у ситне ћемање родољубља и срцедрпатељно позивање на човекољубље за тамо неки унесрећни народ на другом крају света, могу само рећи: слуго америчка, питај Србе о његовим избеглицама, са Косова и Метохије, из Крајине, из муслиманско-хрватске федерације. И немој да нас фолираш са глумом саучетвовања над страдањем тог народа.  Буди мушко, као што ниси, буду државник, као што ниси, буди човек као што ниси, буди председник као што ниси, буди муж као што ниси, буди Србин као што ниси, па реци, ви који сте донели несрећу, страдање, муку, бол, патњу том народу, ви га спасавајте. Ми имамо наших мука, које сте ви прозвели, које сте ви покренуи, са којима се ми и дан данашњи носимо.

 

Срђан Воларевић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Незалазни Александар Вучић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *