Добитник Нобелове награде: Масовна вакцинација је неприхватљива грешка

1

Француски вирусиолог и добитник Нобелово награде Лук Монтањ (Luk Montagnier) је означио масовну вакцинацију против коронавируса током пандемије ’’незамисливом’’ историјском грешком која креира нове сојеве вируса и води ка смрти. У свакој земљи је крива вакцинације праћена кривом смрти, изјавио је познати вирусиолог…

„Велика је грешка, зар не? Грешка са научне, као и са медицинске стране. То је неприхватљива грешка.“, изјавио је Мотањ у интервјуу који је преведен и објављен од стране РАИР Фондације (RAIR Foundation) САД јуче. „Историјске књиге ће показати да се због вакцинације креирају нови сојеви“.

„Многи епидимиолози то знају и ћуте о проблему који је познат као повећање зависно од антитела(АДЕ)“, изјавио је Монтањ.

„Антитела које производи вирус допуштају инфекцији да постане јача“, изјавио је у интервјуу са Пјер Барнерасом из Холд-Уп Медија раније овог месеца.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Вакцинација води ка новим сојевима

Док сојеви вируса могу да се појаве природно, Монтањ је изјавио да вакцинација покреће процес. „Шта ради вирус? Да ли умре или пронађе ново решење? Јасно је да нови сојеви настају због селекције посредовања антитела током вакцинације“. Вакцинација током пандемије је незамислива и изазива смрт, сматра добитник Нобелове награде за медицину 2008 године.

Смрт прати вакцинацију

„Нови сојеви су резултат и продукт вакцинације. Видите то у свакој држави, исто је свуда: у свакој држави смрт прати вакцинацију“, рекао је он.

Видео који је прошле недеље објављен на ЈуТјубу користи податке из Института за медицинску метрику и евалуацију Универзитета у Вашингтону да илуструје пикове смрти у различитим државама широм планете након појаве вакцинације против ковида, потрврђујући Монтањова запажања.

Прочитајте још:  МАКРОН ПРЕТИ: Ко не прими трећу дозу нема ковид пасоша! Следи пети талас ковида!

Француски истраживач је указао на податке од Светске Здравствене Организације (СЗО) показајући да од кад се почело са вакцинацијом против ковида у јануару, контаминација новим инфекцијама се драстично повећала, заједно са бројем смртних случајева, посебно међу младим људима.




’’Да,’’ сложио се Монтањ који је професор на Шангајском Џијоу Тонг (Shanghai Jiao Tong University) универзитету. ’’Са тромбозом, на пример.’’

Тромбоза – или угрушци крви – био је неочекиван проблем који је повезан са новим вакцинама против корановируса и разлог због чега је АстраЗенека повучена из неколико држава. Главни представник Канадске агенције јавног здравства, Тереза Там, рекла је на конференцији за штампу одржаној у уторак да сада постоје 21 потврђених случајева тромботичне тромбоцитопеније изазване вакцинама, укључујући и три жене које су преминуле од поремећаја угрушавања крви потенцијално повезаним са АстраЗанека вакцином и осталих 13 случајева који су још под истрагом.

Нова открића

Монтањ је изјавио да тренутно спроводи истраживање са људима који су се заразили корановирусом након што су примили вакцину. Центар за контролу и превенцију болести је пријавио у априлу да је примио 5.800 пријава људи који су имали К+ковид након што су вакцинисани укључујући 396 пацијената који су захтевали хоспитализацију и 74 пацијената који су преминули.

’’Показаћу да креирају сојеве који су отпорни на вакцину ’’, изјавио је Мотањ.

Корановирус направљен у лабараторији

Познати француски вирусиолог је направио пометњу када је у априлу 2020. изјавио за француску телевизију да верује да САРС-ЦоВ2, нова пандемија корановируса, је направљена од стране човека у лабараторији. ’’ Присуство елемента ХИВ-а и микроба маларије у геному корановируса је крајње сумњиво и карактеристике вируса нису могле да се појаве природно’’, рекао је он.

Прочитајте још:  "Бионтех" упозорава на сопствену вакцину

Поред тога што је критикован од француских експерата да поседује визију теоретичара завере која се не поклапа са правом науком, Монтањ је објавио рад у јулу 2020. који подржава његове тврдње да нови корановирус мора да је произашао из људског експериментисања у лабараторији – теорија која је скоро поново испливала на површину и која се тренутно најбоље одговара на питање порекла вируса.

[table id=1 /]

Превод са енглеског: Живојин Милутиновић, Православна породица



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Добитник Нобелове награде: Масовна вакцинација је неприхватљива грешка

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *