Дејан Мировић: Вучић је издајник, зато га презирем! (Видео)

0

Дејан Мировић

Гост Славија инфо био је Дејан Мировић, професор међународног јавног права. У емисији Интервју Мировић је детаљно објаснио шта је све до данас Александар Вучић издао али и колика му је запрећена казна и по којим све основама.

Мировић тврди да Вучић неће завршити на сметлишту историје већ много горе попут Вука Бранковића као издајник ће бити уписан у нашој историји због издаја Газивода, предаје реке Ибар али и судова и општина на Kосмету. Он је урадио и корка више од претходног режима и тиме се сврстао у редове највећих издајника тврди Мировић. Посебно је нагласио да он није особа која мрзи Вучића већ да га презире због дела која је починио.

Осим на Kосмету Вучић је починио и издају у Црној Гори где активно сарађује са режимом Мила Ђукановића на стварању раздора међу Србима. Ментално стање није желео да коментарише превише јер се по међуранодно праву сматра да је особа на тој функцији нормална а Вучић никад у јавности иако се стално појављује није приложио ниједан документ о свом ментално стању иако је већи број неуропсихијатара тврдио да је његово стање јако лоше. Препоручујем свима ову емисију.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Емисију уређује и води Љубомир Стефановић

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *