ЈОРГОВАНКА ПЉУНУЛА НА НАРОД: Нису достојни Александра Вучића

2

Јоргованка Табаковић (Фото: Јутјуб)

Гувернерка Народне банке Србије, Јоргованка Табаковић, обраћајући се посланицима у Народној скупштини, грубо је увредила српски народ и све грађане Републике Србије, рекавши да нису достојни Александра Вучића.

– О томе говори оно што су неки посланици покушавали да оспоре. Ја сам и тада питала онога ко је за мене човек који се по храбрости и непрорачунатости не може упоредити ни са једним председником до сада. Често му кажем “Александре, да ли те је достојан овај народ” – рекла је гувернерка, искористивши прилику да се јавно додвори свом претпостављеном и пљуне у лице народу у Србији.

Наравно, такав однос Јоргованке Табаковић према сопственом народу и не треба да чуди, ако се има у виду астрономска плата од пола милиона динара коју прима као гувернер НБС, те презире све оне који нису на њеном нивоу и недостојни су њеног господара на Андрићевом венцу.



Навикала је Јоргованка да је вечито на државним јаслама, а други долазак на власт је решила да искористи максимално по себе и своје ближње, па смо тако сазнали да Републички фонд за здравствено осигурање својевремено обезбеђивао њеној ћерки Милени службени аутомобил и возача како би два пута недељно ишла из Новог Сада у Београд на предавања.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ако је веровати тврдњама првог шефа Табаковичке, Војислава Шешеља, који је најбоље и зна, она је купила ћерки стан у Риму, а њен зет, Немања Секицки, постављен је за другог секретара амбасаде у Риму коме су месечна примања око 4.500 евра.

Шешељ је причао и о стану у Новом Саду од 144 м2 који је требало да отплаћује 40 година, али за 12 година није платила ниједну рату, па је Телеком, где је запослена, преузео њен дуг и отплатио 78.000 евра.

Прочитајте још:  Другосрбијанци у агонији: Кораћ и Бисерко на ивици нервног слома због пада Ђукановића

Такође, анализа докторске дисертације Јоргованке Табаковић показала је да је преко 20 одсто текста преузето без цитирања из радова и књига економиста или академаца. Она је докторирала на Факултету за услужни бизнис, Универзитета Едуконс из Сремске Каменице, где је дипломирао и Томислав Николић, а ментор јој је био председник Економског савета СНС, Миленко Џелетовић.

Имајући све ово у виду, онда и не чуди зашто Јоргованка вређа свој народ, који није успео да досегне њене висине и што не разуме политику у корист крупног капитала, страних инвеститора и уништавања домаће економије, коју спроводи заједно са својим господаром.

[table id=1 /]



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ЈОРГОВАНКА ПЉУНУЛА НА НАРОД: Нису достојни Александра Вучића

  1. Све су то последице 5.октомбера.
    Тада смо (као народ) увели НАТО у Србију и дали прилику свом муљу да исплива са дна паклене реке.

    У праву је ова шиптарка, Србија није достојна онаквог дегенерика, али шта сад можемо?

    Биће боље некад, Дао Бог.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *