Победа разумног народа: Скинули обавештење офталмолога, добио и опомену

5

Бројне коментаре на друштвеним мрежама изазвало је обавештење из болнице у Сремској Митровици, Службе за очне болести, на којем се истиче да пацијенти који долазе на офталмолошки преглед у очну амбуланту морају имати потврду о вакцини и ревакцини, пи-си-ар тест на коронавирус, не старији од 48 сати, или брзи антигенски тест.

У обавештењу, које је потписао начелник Службе за очне болести доктор Драган Мартиновић, се наводи да је та одлука донета како би се заштитило здравље пацијената и запослених.

„Ово је моја одлука, да бих заштитио здравље пацијената који чекају на преглед у чекаоници, здравље запослених и своје здравље од неодговорних особа које не желе да се вакцинишу. Уосталом, особе које не желе да се вакцинишу се разумеју у вакцине боље од светских научника, знају све о светској завери, тако да се вероватно разумеју и у офталмологију“, наводи се у обавештењу које је потписао доктор Мартиновић.



РТС-у је у писаном одговору потврђено да је обавештење уклоњено.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Kада је реч о медијском обраћању, према Статуту Опште болнице Сремска Митровица, изјаве даје искључиво директор или лице које директор овласти. Лични став не може бити став установе. Обавештења не може нико достављати у своје име на увид јавности уколико није одобрено и потписано од стране директора. Обавештење доктора Мартиновића је уклоњено, а директор ће, у складу са својим овлашћењима, изрећи опомену“, наводи се у одговору РТС-у.

Прочитајте још:  Како је Вучић постајао моћнији, тако је све више грађана бежало из Србије - у периоду од 2013. до 2020. Србију напустило преко 240.000 грађана



Подсетимо, доктор Мартиновић обавестио је пацијенте да да неће прегледати оне који немају доказ да су негативни на корону или да су вакцинисани.

За Нова.рс доктор Мартиновић каже да су обавештење фотографисали антиваксери, али и да му је драго што су га објавили, јер сви треба да знају како да се понашају када долазе у болницу у време пандемије.

„На нама лекарима је да просвећујемо људе и да их нечему научимо. Људи очигледно не знају да је држава прописала да приликом пријема у болницу свако претходно мора да уради ПЦР или антигенски тест, или да донесе потврду да је вакцинисан. На тај начин се штите сви запослени, али и пацијенти. Због чега би ми здравствени радници, лекари, медицинске сестре, спремачице у болници, били дискриминисани, у односу на остале. Ми морамо да се вакцинишемо, а други не морају. Ако смо ми вакцинисани јер је то наша обавеза и дужност, онда то очекујем и од свих осталих“, нагласио је др Мартиновић за Нова.рс.

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Зато је нација све болеснија јер о њеном здрављу “брину” овакви кретени и “зналци” болеснији од својих пацијената. У овом памфлету користи се бројним намећућим неистинама досадно их је и помињати.
    Под хитно изгласати закон по којем може радник одлучити хоће ли плаћњти или не у “заједничку” касу народног здравља ( “здрвствени” фонд ) Зашто би финансирали незналице, кретене, “политичаре” у белим мундирима и троваче као овог? Зашто? Па зато што смо будале.
    После рата су капое преживели логораши подавили у клозетским јајма и је ли неко одговарао за то, наравно није, убацити говно у клозет није кривично дело
    https://www.youtube.com/watch?v=QEq72uh8e4U&ab_channel=IvanKosogor

  2. On je zadnji nivo ljudskosti. Materijalista sa uvlakackim potrebama ! Dal iko normalan moze da ide kod takvog stvora, a da se ne boji da ostane bez oka ? Ako on sebi daje za pravo da je iznad zakona, sta mu brani da ljudima vadi oci ? Ako se uskoro ne pojavi tuzilac da ga krivicno goni, onda samo lud moze da ide kod doticnog !

  3. Овај, званични документ власти урадити као таблу, и окачити о врат овом беднику.
    И хиљадама других.
    А ” стручњаке ” из кризног штаба сместити у Забелу.
    И бацити кључ у септичку јаму.

    https://images.hive.blog/p/5s4dzRwnVbzGY5ssnCE4wXzkeAEXyVtgk1ApQTwHMTp6y5PvEo1yennApgkYJNUejgKoCnQCW3HeAauKQkLyU9wZugwSjz3cfwXvcSwGfnyKxGGfD9FogWvGjUFfjvqNYW7DTeMSLRFJoJgLuKf8nan4XW8orQDsZVQ1mhx?format=match&mode=fit&width=768

    Србско Министарство здравља издало доказ о коронапревари
    http://borbazaveru.info/content/view/14881/1/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *