ДР НЕСТОРОВИЋ ОТКРИО КАКО ПОБЕДИТИ ВИРУСЕ: Најјаче средство за јачање имунитета је бесплатно!

4
странке

Несторовић (Фото: Јутјуб)

Доктор Бранимир Несторовић, специјалиста је педијатрије са субспецијализацијом из пулмологије и алергологије открива тајне алтерантивне медицине и даје савете за јачање имунитета.

Које савете из ајувердске медицине препоручујете нашим читаоцима?

– Ајурведа је настарија медицина на свету. Ајурведске биљке имају одличне ефекте, али је по мени важнији принцип довођења тела у равнотежу са околином. Принципи ајурведе су философски, не ради се о лечењу болести, већ постизању равнотеже између човека и средине.

– Има много начина за подизање имунитета, један је шетња на хладном ваздуху, у трајњу до сат времена. Други је боравак у сауни, такође до сат времена. У исхрани корисити храну богату влакнима, поврће, најмање два пута недељно морска риба, по могућности печена.

У условима светске епидемије корона вируса, какав савет бисте дали нашим читаоцима за јачање психичког здравља?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



– Дефинитивно знамо да психички стрес додоводи од озбиљне супресије имуног одговора. Стрес активира одговор који у основи има активацију симптокуса, а то све иде на уштрб активности имуног система и интелектуалних функција. Стога је постизање стања релаксације, вежбама дисања, добрим сном, медитацијом увек добро за имуни систем.

Која три народна лека бисте препоручили за јачање имуног система?

На првом месту је лист коприве, на другом бих увек ставио бели лук, а треће место орах. Коприва садржи бројне имуностимулаторне и антикарциногене супстанце, а бели лук и броколи супрона једињења која су изразити антиоксиданси. Орах је намирница са пуно корисних материја, неке од њих, јунглан на пример су јединствене само за њега.

Да ли својим пацијентима препоручујете неке алтернативне методе лечења и у коју медицину највише верујете поред традиционалне медицине?

Прочитајте још:  Јогурт јача зубну глеђ и смањује ризик од хипертензије



– Верујем да све што помаже треба да се користи. Ако постоји ефикасан лек, зашто га не користити. Ако нека биљка има одличне ефекте, на пример имела у регулисању шећера, као имуностимулатор и антикарциногена биљка, зашто је не корситити.

Да ли ваши пацијенти верују у алтернативну медицину и савете које им дајете?

– Имам добар однос са пацијентима, тако да ми говоре шта користе. Огроман број користи неку од метода алтеранативне и комплементарне медицине, али се плаше да до кажу свом лекару. Последњих година је експлодирала употреба хомеопатије, као и квантне медицине, каже доктор.

[table id=1 /]

Новости



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “ДР НЕСТОРОВИЋ ОТКРИО КАКО ПОБЕДИТИ ВИРУСЕ: Најјаче средство за јачање имунитета је бесплатно!

  1. Добар човек.
    Мало лупета са тим ђавољим индусима и лудацима попут теозофија исл.
    Али је суштински добар и доћи ће Богу Господу, надам се.
    Поздрав читаоцима.

  2. “…већ постизању равнотеже између човека и средине…”
    Равнотежу су постигли у средини како свеци али тако и силоватељи и најцрњи насилници.
    Румениге лупета као основац, размеће се са “свакојаким знањем” као да чита наслове књига и новинских чланака а да садржај тих књига и чланака никада дотакнуо није јер једноставно те књиге отворио није а камоли пробистрио и на себи применуо.
    Како то можемо знати?
    Просто по његовом изгледу, дебео, црвен, самохвалисав.
    Ако нешто и зна а не зна, онда не би као главни даса у кризном стожеру чувао грађане Србије са дугим цевима од мртвог вируса, полицијским часом, закључавањем, страшењем од непостојећег вируса ( повика на вирус а ради се о примитивној тровачини свим и свачим, хемијом, Херцима … ), па још убијање “вируса” дезинфекцијом по улицам, зградам … а и будале знају да је вирус НЕЖИВА СТВАР, па како онда УБИЈАУ НЕЖИВУ СТВАР, па зато што кидишу на “вакцинисње” јер само тако могу отровати дете, човека … свим и свачим, КРОЗ КРВ а то и раде “успешно” и злонамерно преко 100 година и све то “шармантни нестор као не зна”.
    Зашто сада не важе “несторове” мере закључавања и “дезинфекције” од прошле године, па зато што су испуниле тлачитељски план “застрашивања народа и привођењу вакцинацији” у чему је омиљени у народу нестор одиграо свој део посла а и сада га доследно спроводи као “противтежа” омрзнутом кону.
    Своје вршњаке 65+ је утамничио у кућни притвор и смиловао се да их пушта у дућане понекад у 5 у зорњака, наравно себе и белог пацова није изопштио јер њих дресирани “вирус”не напада викендом, ноћу … иако су 65+. Многи људи су због њиховог срања помрли и у име њих ово пишем да овог удбашког испрдка раскринкамо. Како можемо знати да је удбашки испрдак? Просто. Не скида се са ТВа ни дању а ни ноћу са својим “шармантним хвалисањем” и “знањем” свакојаким, само се не хвали колико је $$$$$ добио и од кога за своје крваво учешће у кризном стожеру који је Србији наметнуо горе мере него хитлерова окупација а и замлаћивањем о белом луку а да не спомиње тровачину из ваздуха, и преко “вакцина” …
    Његова улога удбашка је да замајава народ као противтежа омрзнутом кону а у ствари кона не негира ни у једној битној одредби у вези измишљене пандемије и измишљеног “вируса”.
    Има у Србији хиљаду пута честитијих лекара који знају да је све превара од тестова, “вируса” па до “вакцина” и то ужасна превара се циљем уништавања човечанства и не само човечанста него и осталих органских облика живот и свести. Дакле он и удбаши раде за ОКУПАТОРА.
    Има хиљаду пута већи зналаца међу др. од њега који нас могу поучити здравијем животу али су под претњом насилне принуде удбашке изопштени из јавности, да их не набрајамо поименце.
    Овај румениге никада није негирао СУШТИНУ, лажну кампању, раскринкао “вакцине” и никада није рекао да је ово биолошки рат за истребљење људи јер то и јесте, али зато прича о белом луку који ће нас “одбранити” од ИСТИНСКИХ ВАМПИРААААААААА … ха, ха, ха … ко је већа диабола он или они који верују оваквим црним удбашким шарлатанима?
    Ако неко још мисли да је ово “вирусна пандемија” нека погледа само прва 2 минута руског док, филма из 2010. Погледајте ту маскараду са “шпанским” грипом иста као ова 100г. после до најситнијих детаља, “дензифкција” улица, бели скафандери … врло немаштовиа приредба не нивоу неке основне школе, али нажалост ову провидну лажурију платиће умирући у мукама стотине милиона људи широм Планете, као и онда.
    Да сви нисмо насели “на маске”, “вакцине”, страх, уцену, насиље даноноћно … ко би нам шта могао, НИКО!
    Али ето насели смо на “шарм” + “лаж” + насиље + страх = SMRTTTT у мукама, лако је онима који добију од “вакцине” срчку као скоро упокојени ревакцинисани чупави диреигент који је изјавио да би све противнике вакцинисања вакцинисао “ПОД ОБАВЕЗНО”

    https://www.youtube.com/watch?v=rpYMTqHCQ2Y&ab_channel=PetarMiloradovi%C4%87

  3. Uз “осмех” замајавање причама о белом луку као спасу од “вакциналног” геноцида не виђеног до сада, већег од Јасеновца.

  4. https://www.youtube.com/watch?v=_75WVRg1LmA
    ево удбашке улоге “несторове” да НЕ вакцинисане НАВУЧЕ на “руско нашу мелем” вакцину … хе, хе … подмукла врећа гована поред $$$$$$ га уцењују да ће пронаћи и обелоданити 100 уплаканих студенткиња које је силовао ха, ха … свет грамзивих људи свет глупости

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *