Чудни случајеви због којих верујемо у мистерију путовања кроз време

0

Да ли је могуће путовања кроз време? Ово питање дуги низ година не оставља научнике и обичне људе на миру. Многи сумњају да негде на овој планети постоји времеплов.
Да би доказали путовање кроз време, посвец́ени тим научника истраживао је одређене случајеве.

Фан Мајк Тајсона са паметним телефоном

Постоји много чудних прича о људима из будуц́ности, али понекад се јаве чудне приче о савременицима који су били у прошлости.

Године 1996. велики боксер ушао је у ринг у Лас Вегасу да се бори против Питера Мекнилија. У видеу, на ком се Тајсон припрема за борбу, можете видети једног обожаваоца.

Он држи неку направу која превише личи на паметни телефон. Било је то 1996. године, први паметни телефони појавили су се тек 2000. године.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Kада је видео постао виралан, покренула се активна дискусија о чудном обожаваоцу из будуц́ности, али су истовремено почеле да се развијају различите верзије. Један од најпопуларнијих коментара јесте следећи: „Велики обожавалац Мајка Тајсона, управо је одлучио да се врати у прошлост и лично гледа борбу свог идола, а такође и да га снима камером“.

Астронаут из 17. века

Kао што знате, први космонаут био је Јуриј Гагарин. Његов лет у свемир догодио се 1961. Али, поставља се једно интересантно питање, зашто у Шпанији постоји фигурица астронаута исклесана на зидовима катедрале, изграђена у 16. и 18. веку?

Подударност је савршена, особа има свемирско одело, апарате за дисање и цеви, све је перфектно исклесано. Научници су дуго проучавали, али нису могли да схвате како су људи у то време знали како ц́е астронаути изгледати.

Прочитајте још:  БАКИЦА ЗАПАЛИЛА ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Досетила се како да прошета усред забране изласка, а тек да чујете где је кренула са рекетом (ВИДЕО)

Ово није први такав случај. Ликови космонаута пронађени су и током ископавања античких локалитета.



Дуги низ година на Интернету постоји фотографија фигурице астронаута из катедрале, тако да постоји и много верзија. Али једна верзија се истиче.

Шпанска катедрала је неколико пута обнављана, 1992. мајстор и уметник Мигел Ромеро био је ангажован на овом пројекту.

Најчуванија тајна коју је човечанство икада имало: Уређај који Ватикан користи да би гледао у будућност и прошлост

Kажу да је он исклесао ову фигурицу на зиду катедрале. Али то је ипак само непотврђена претпоставка и нико дефинитивно не може доказати повезаност уметника и астронаута.

Велики хадронски сударач

Према мишљењу великог броја људи, велики хадронски сударач заправо је прави времеплов. Знамо да је ово највец́а и најсложенија инсталација коју је направио човек. Налази се под земљом на дубини од 175 м. У њему се протони сударају брзином светлости.

Према мишљењу научника, сударач ц́е помоц́и у откривању чудесне честице – Хигсовог синглета. Његова својства су једноставно невероватна и крше познате законе физике.

Хипотеза научника каже да је управо ова честица способна да се крец́е у времену и прелази у пету димензију, а најзанимљивије од свега јесте што то тврде физичари. Дакле, велики хадронски сударач може се претворити у савремени времеплов.

[table id=1 /]

Вебтрибуне



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *