СЗО: Вакцинисани су опасност, треба током зиме да иду у карантин!?

2
Ана Брнабић прима вакцину. (Фото: Јутјуб)

Према речима стручњака Светске здравствене организације, вакцинисани представљају опасност и требало би их ставити у карантин током зимских месеци.

Током протекле године, огромна већина влада у свету водила је и спроводи кампању без преседана за вакцинацију својих грађана против „COVID-19“. Игноришу се сва алтернативна мишљења (укључујући мишљења водећих медицинских ауторитета у области вирологије, имунологије и сродних дисциплина) о опасностима и неприкладности употребе вакцина које нису у потпуности развијене, о неприхватљивости њиховог реалног тестирања на људима.

Политика вакцинације је све строжа; у неким земљама број „покривених“ већ достиже апсолутно могући максимум. Штавише, чак и међу такозваним „патриотским“ руским ауторима има оних који с поуздањем позивају власти да коначно „затегну вијке“ након избора 19. септембра и пређу на обавезну вакцинацију апсолутно свих, без обзира на године, здравствено стање итд., односно, заправо – без обзира на постојеће контраиндикације.
Не узимају се у обзир сви бројни докази да таква пракса врло често доводи до трагичних последица. А домаћи „ковид-теолози“, па чак и неки архијереји („министар спољних послова Руске Цркве митрополит Иларион Алфејев на пример – нап. „Борба за веру“), проглашавају противнике готово за јеретике и њихово поступање за духовни преступ, правећи „теолошку“ базу за горе описану принуду.

А онда се догодило нешто што се није очекивало. Устројена васељена од „добромислитеља“ вакцинације, која је „свети убод“ претворила у идола, посрнула је распала у парампарчад; њихов свет је пукао по шавовима, а идеали су им близу колапса. Критике о вакцинацији дошле су из саме тврђаве нове вере – из дубине непогрешиве СЗО, која је за неке сада ауторитативнија чак и од Цркве. То јест, нико тамо, наравно, није рекао да треба одмах зауставити безобразије, али шта они говоре!

Бивши потпредседник Европске саветодавне групе стручњака за имунизацију СЗО, професор Кристијан Перон, рекао је да сви вакцинисани људи морају бити стављени у карантин током зимских месеци, у супротном би могли озбиљно да се разболе.

Перон је специјализирао на тропској патологији и новим заразним болестима. Био је председник Специјализованог одбора за заразне болести Врховног савета за јавно здравље.
Потврђујући стање које се брзо погоршава у Израелу и Великој Британији, стручњак за заразне болести рекао је: „Вакцинисане људе треба ставити у карантин и изоловати од друштва.“

Затим је рекао: „Невакцинисани људи нису опасни; вакцинисани људи су опасни за друге. Сада је то доказано у Израелу – разговарам са многим тамошњим лекарима – они имају великих проблема, тешки случајеви у болницама се примећују међу вакцинисаним људима, а у Великој Британији имате шири програм вакцинације, а постоје и проблеми. „

Израелски лекар Коби Хавив рекао је за „Канал 13“: „95% тешко болесних пацијената је вакцинисано“. Потпуно вакцинисани људи чине 85-90% хоспитализованих. Отварамо све више одељења COVID -a. Ефикасност вакцина опада или нестаје.“

Треба нагласити да овај ауторитет своје закључке изводи на основу праксе оних земаља у којима је масовна вакцинација постигла највећи „успех“, најдаље су одмакли – Велика Британија и Израел.

Дакле, свет добровољних верника нове спасоносне вере се окренуо наглавачке; у суштини се распада и прети да их смрви својом олупином. Ауторитети СЗО мирно, лежерно објављују оно што смо, отворено и директно, све време говорили:

1. Огромна већина нових случајева који захтевају хоспитализацију су вакцинисани, а не обрнуто.

2. Управо они представљају највећу опасност за друге и зато морају бити изоловани.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Борба за веру

2 Коментара

  1. „Вакцинисане људе треба ставити у карантин и изоловати од друштва.“
    Капое преживели логораши после рата су давили у клозетским јамама логора где су до који дан раније капои глумили моћ а за то логораши нису одговарали јер бацити говно у јаму није кривично дело. Рат је сада а после рата треба се обрачунати са слугама окупатора, пошто су судије говна корумпирана као и политичари и њима треба судити улица НИКО НЕ МОЖЕ КУПИТИ УЛИЦУ… судије, политичаре, главешине „духовне“ и световне … да! али улицу НЕЕЕЕЕЕ.
    Нико не може купити Дух Бака Цоке Праведни, слава јој!

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.