Инфицирала му се пиша: Бил Клинтон примљен у болницу

1

Клинтон (Фото: Јутјуб)

Некадашњи амерички председник Бил Клинтон примљен у болницу због инфекције уринарног тракта која се проширила на крвоток.

Седамдесетпетогодишњи Клинтон примљен је у болницу у Калифорнији у уторак и од тада је под терапијом, јављају амерички медији.

Он је на интензивној нези, али не зато што му је то неопходно, већ како би био безбедан и имао приватност, рекла је др Лиса Бардак, Клинтонова докторка.




Клинтон је добро, разговара са породицом и особљем, а може и да устане и хода, наводе доктори, преноси Си-Ен-Ен.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Билу Клинтону је уграђен бајпас 2004. године и има два стента. Његови лекари наводе да ова хоспитализација нема везе са ковидом и срчаним проблемима.

[table id=1 /]



Си-ен-ен

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Инфицирала му се пиша: Бил Клинтон примљен у болницу

  1. Bilo bi dobro da tom americkom psetu lekari istovremeno sa lecenjem “pise”, obave Klintonu i lobotomiju, a ako bude imao velikih phihickih patnji i eutanaziju. Za svet bi to bila velika dobit, posebno za svekoliki srpski narod koje je ovaj ubica Epstajna mnogo zaduzio. A onda neka mu Bakir Izetbegovic u bosanskoj dzamahiriji u Sarajstanu podignu veliki spomenik po ugledu na kosovske Sciptare!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *