НOБЕЛОВАЦ и независни научници: Ускоро следи помор вакцинисаних!?

0

EPA-EFE/HOTLI SIMANJUNTAK

Хоће ли ове зиме уследити велика и незапамћена смрт вакцинисаних људи? Ако је веровати овим научницима и здравственим стручњацима, одговор је – да! Наравно, мислимо на независне и поштене стручњаке, а не на фармацеутске плаћенике и режимске лекаре какве свакодневно виђамо у главним медијима.

ПОВЕЋАЊЕ ЗАВИСНО ОД АНТИТЕЛА (АДЕ) – ANTIBODY DEPENDENT ENHANCEMENT (ADE)

АДЕ – ово је заједнички именитељ под којим се могу свести тврдње следећих стручњака: нобеловац Лук Монтање, бивши директор „Фајзера“ Мајкл Аијден, фармацеутска научница др Џени Руби, др Џуди Миковиц, др Питер Мекулог, др Роберт Јанг, који су тестирали састав вакцине, па чак и др. Роберт Малоун, један од изумитеља мРНА технологије.

Сви ови људи су на свој начин упозорили на процес који се зове „повећање зависно од антитела“. Не улазећи у превише медицинских детаља, АДЕ је процес у којем се антитела везују за одређени део вируса, али не спречавају инфекцију, већ уместо тога олакшавају и омогућавају вирусу да лакше уђе у ткиво и инфицира га. То има везе са цитокинским олујама и протеинима шиљака. Оно што је важно, резултат свега овога је да када вакцинисана особа дође у контакт са вирусом, разболи се много теже него што би добила да није била вакцинисана.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

То је познат процес у медицини, АДЕ могу изазвати неки вируси, али и вакцине. Постоји много добро познатих примера у којима је вакцина изазвала АДЕ и довела до много тежих облика болести, а то је управо болест коју је требало спречити;

– Вакцина против вируса РСВ
– Вакцина против малих богиња
– Вакцина против денга грознице

Прочитајте још:  Мадуро најавио скору масовну вакцинацију грађана

Од ова три примера, најстрашнији је последњи. 2016. године вакцина против денга грознице убризгана је у 800.000 деце на Филипинима. Након што су касније у животу дошли у контакт са вирусом денга, деца су се јако разболела, а најмање 14 их је умрло. То је довело до чувене афере „Денгвакиа“, подигнута је оптужница против тадашњег министра здравља и других здравствених званичника, због немара и сумње у корупцију.



Ако се овај процес покаже тачним у случају вакцина против мРНК, то би, према горе наведеним стручњацима, довело до озбиљних болести вакцинисаних особа, након контакта са корона вирусом, али и са сличним вирусима, укључујући вирус грипа! Да ли разумете шта то значи, сада када улазимо у сезону грипа?


Прочитајте још: 


Постоји много доказа за њихове тврдње, они их представљају у интервјуима које можете пронаћи на независним платформама, те детаљно описују процес, како ће се одвијати, а сви најављују велике последице по вакцинисане људе, па чак и смрт. Један од најзначајнијих доказа су студије на животињама. Када су вакцине против мРНА тестиране на животињама, у почетку је све било у реду, развила су се антитела и није било већих нуспојава. Међутим, након што су ове животиње биле изложене вирусу од којег су наводно биле заштићене, последице су биле страшне – све су животиње угинуле! ИЗВОР:https://www.lewrockwell.com/2021/04/no_author/dr-lee-merritt-in-animal-studies-after-being-injected-with-mrna-technology-all-animals-died-upon-reinfection/

Прочитајте још:  Миша Ђурковић: Чему паника?

СМАЊЕНИ НИВОИ ЦД8 Т-ЋЕЛИЈА

Према неким лекарима, корона мРНК вакцине у покушају да промене наш имунолошки систем, заправо га ослабљују. Код вакцинисаних се јавља смањење ЦД8 Т ћелија. Т ћелије су беле крвне ћелије и деле се на ЦД8 (главне) и ЦД4 (помоћне). Смањени нивои ЦД8 ћелија узрокују да се тело много мање бори са другим вирусима, као и против ћелија рака.

Лекари наводе тврди да у пракси виде све већу учесталост херпес зостера, ХПВ вируса, мононуклеозе, па чак и оспица. Ово је занимљиво, јер су недавно заиста почеле да се појављују мистериозне и изненадне локалне епидемије ових вируса. Ако је овај лекар у праву, видећемо све више, а број оболелих од рака значајно ће се повећати. То је сјајна вест за фармацеутску индустрију, с обзиром да индустрија лечења рака вреди 187 милијарди долара и према тренутној стопи раста очекује се да ће до 2025. године бити око 273 милијарде долара.ГРАФЕНОВ ОКСИД У ВАКЦИНАМА

Поред технологије мРНА, велике количине графен оксида налазе се у вакцинама против коронавируса.



Тестирања помоћу електрона и микроскопа тамног поља показала су да се графенске структуре у вакцинама развијају и шире, те изгледа да стварају значајне крвне угрушке. То би значило да би нежељени ефекти вакцине били све гори за ове људе како је време пролазило. Што је одлично за произвођаче вакцина, јер што су касније последице, теже их је повезати са вакцином. Ако је све ово тачно, онда организатори пландемије добро знају шта следи за зиму. Већ нам се отворено припремају и најављују. Директор америчког ЦДЦ -а упозорава да би сезона грипа могла бити веома озбиљна ове зиме. Исти грип који је потпуно нестао прошле зиме у свим западним земљама (јер су све сврстали у Цовид) сада одједном враћа као велика пријетња.

Прочитајте још:  Вучићев Кризни штаб најавио пооштравање ковид тираније

ЛОГИЧКА СМИЦАЛИЦА КОЈОМ СЕ СЛУЖЕ

У болници у Чикагу , преминулима на смртовницама је записано – невакцинисани. Лекар из те болнице је посведочио да се према упутствима која им је дао ЦДЦ, људи сматрају потпуно вакцинисаним тек након што прође 14 дана од друге дозе. Што значи да свако ко умре након друге дозе заправо уноси статистику као смрт невакцинисане особе. А ако смрт наступи у периоду дужем од 14 дана, тада обично закључују да је прошло превише времена од вакцине и да то сигурно није повезано. У овом случају, на смртовници се налази још један узрок смрти, обично мождани удар (ако је вакцина изазвала крвни угрушак), миокардитис (познат нуспојава вакцине) или једноставно напишите да је умро од короне (ако има плућа поремећај). Дакле, статистички није могуће умрети од вакцине! У року од 14 дана сматрате се невакцинисаним, а преко 14 дана сматрате се да нисте повезани са вакцином. По тој логици, они могу дословно убити милионе људи, а смрт неће бити забележена као последица вакцине.

ЗАКЉУЧАК

Вакцине су постале идеологија коју нико не сме да доводи у питање, чак ни нобеловци или људи који су годинама радили на вакцинама. А они који се не приклоне новој идеологији и одбију да приме вакцину биће прогоњени, стигматизовани и одведени у изолационе логоре, јер се убрзано граде по целом свету. Добродошли у холокауст 21. века.

[table id=1 /]



Логично.ком

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *