Коначно: Трећи део пророчанства старца Геокона – страшна будућност лажних пастира

0

foto: Leanne Parrott/Shutterstock

Као што је нашим редовним читаоцима познато, 17. септембра објавили смо пророчанства грчког старца Геокона (овде:). Она су на грчком изворном сајту објављена у три дела, док се на руском говорном подручју, са кога смо ми преузели и пренели прва два дела, трећи део – колико је нама познато – није појавио. Из садржине трећег дела видећемо и зашто.

Али, пре него што то кажемо желимо да дамо једно обавештење.

Наиме, прва два дела – која је „Борба за веру“ ексклузивно објавила – преузели су многи сајтови и потписали извор, што је професионално и коректно. Међутим, извесни „Ју тјуб“ канали су поменути материјал са нашег сајта преузели, направили клипове (свакако, у циљу зараде) не наводећи извор. Један од тих канала се чак бави искључиво астрологијом.

Такође, постоје неки „Ју тјуб“ канали који себе називају православним и који, такође, преузимају материјале са „Борбе за веру“. С обзиром да се ради о квази православним каналима, на којима се меша лаж и истина, односно објављују и екуменистичко-новотарске лажи скупа са нашим прилозима, овом приликом обзнањујемо да

строго забрањујемо свако преузимање материјала са „Борбе за веру“ у циљу њиховог публиковања у клиповима на „Јутјубу“ без нашег претходног одобрења.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ово се такође односи на канал који се зове “Православље”, који уређује нека девојка која, на жалост, не уме ни да чита, а камоли да разликује Православље од јереси и сујеверја која објављује.

А сад о трећем делу пророчанства старца Геокона…

У њему старац прориче скору будућност лажних пастира у Православној Цркви, односно вукова у јагњећим кожама. То је разлог због чега ни један од руских сајтова није тај део пророчанства превео. Јер, тамо је обновљенска страховлада жестока.

Прочитајте још:  Ко краде нашу децу?

Напомињемо да су се три пророчанства старца Геокона већ испунила.

Прво:

Се остварило  четири дана после његове објаве, 18. септембра, када је избио пожар на највећем електро-подводном каблу Велике Британије:

http://borbazaveru.info/content/view/14874/28/

Друго:

„Тамо, у Италији, биће устанака и грађанског рата“ –




догађања у Италији већ личе на устанак…

Треће:

„Након тога, одједном чућете за проблеме у Србији, Нови светски поредак ће тамо пренети проблеме“…

Позната су нам збивања на северу Косова и Метохије из којих видимо да је Нови светски поредак већ пребацио проблеме у Србију…

Иначе, трећи део пророчанства старца Геокона доносимо добротом оца Никодима Богосављевића, који је урадио превод са грчког и уступио нам га у циљу објаве. Оцу Никодиму се од срца захваљујемо и од Бога му желимо свако добро.

Следи трећи део…

+ + +

ТРЕЋА ПОРУКА СТАРЦА ГЕОКОНА

(14. 09. 20121.)

Једна страшна порука која се односи на архијереје и свештенике који су издали Христа, срећом они су мањи део…

Децо моја, пашће грађевине које називате црквама, у којима се, међутим, крију ЗВЕРИ, ови који су се до јуче молили Христу, а данас као звери прождиру Христову утробу, која смо сви ми.

Пашће ове грађевине, и када кажем да ће пасти мислим да ће побећи ови који су унутра, јер ће их згњечити њихов грех, и милосрђе Божије ће их избацити ван, и остаћете ви и пастири који су достојни да остану.

Остаће чиста кућа Божија, као што је тада у Израиљу, када је Христос упао у храм и избацио све јер су храм начинили кућу трговине, као што радите ви од цркве Христове, желите  и давите се у септичкој јами ваших грехова.

Прочитајте још:  Данас славимо великог СРПСKОГ СВЕЦА и оснивача српске државе!

Овога часа очистите вашу душу, ако желите да останете у Христовој цркви, у супротном, Христос ће вам ставити пред људе да виде ваше ђаволско лице и ђаволску вашу душу.




Видеће људи јасно у вама, у вашим очима да ђаво говори и да их гледа, када будете још с њим.

БЕЖИТЕ ИЗ БОЖИЈЕ КУЋЕ, кажем вам данас, јер када дође Христос у храм, избациће вас напоље, као онда, јер је Бог, Небески Отац, Христос је онај који је земљу искупио својом крвљу… Разумете ли ово ви који се данас називате пастирима?

Међутим, ви нисте били пастири; били сте вукови сте оставили своје овце и желите да прождерете Божији народ, оне који су се крстили у име Свете Тројице… Исус Христос побећује…

Говорите данас да је благословено ово вакцинисање. Данас је ђаво стигао као загађени комарац са вама, тиме што зовете вакцину спасења, оно што Христос назива отров смрти душе, и бива вам чудно када вам кажем да мрљате, да пишете црним словима преко печата који сте примили у Крштењу.

Како ће поднети ово Крштење наспрам вашег Господа, вашег Бога, када дође час да се нађете испред Њега? Шта ћете му рећи? Хоћете ли му рећи да сте се плашили? Зашто се онда нисте уплашили Христа и Његовог гнева, а уплашили сте се вакцине, уплашили сте се смрти, а нисте се уплашили да изгубите вечни живот.

Зашто сте ово учинили, зашто? Зашто сте били против Христа, шта вам је учинио?

Није ли нас држао својим милосрђем? Није ли нас држао својом љубављу? Није се узнео на Крст, није плакао на Крсту? Нису ли капљале капи крви Христове на стену, и стена је још натопљена Христовом крвљу? Свежа је Христова крв на земљи…

Прочитајте још:  Васкрси васкрсле српске војске

И ви сте ово погазили, пастири вукова, вукови и пастири заједно, јер само пастири нисте. Христос вас је избацио из пастира и ставио у вукове и хијене, јер као хијене дођосте иза Христових леђа, и као вукови сте прождрали људе.

Наш Христос је узнемирен и плаче за својим народом, пати за својим народим, болује за својом децом, јер сте ви, вуци пастири, променили своје лице и склопили договор с ђаволом…

Као разбојици сте у вашим домовима сакрили ђавољи новац, ви који данас желите да спавате са два господара… Или ћете са једним спавати и свањивати, или са другим нећете свањивати никада. Изаберите што ћете радити: или са Богом, или са ђаволом? Последње је упозорење које Христос даје свим пастирима вуковима, јер вас никада поново неће позвати, пастири, јер сте се променили и постали вукови.

Нисте више Христови, јер сте га издали. Узјахали сте једног безглавог коња који је ђаво, да би узели овце тамо где су потребне. Али, пошто је коњ безглав, где идете? На вешала ћете допасти, али ћете са собом узети и друге душе.

Архијерејима и свештеницима нашег доба ово говорим, да знате…

Јер Христос стиже са великом силином и нећете остати више на вашим положајима као вође разбојника са појасом са вашим дукатима, и ићи ћете тако где треба, не код Бога Оца, већ код „бога“ кога сте изабрали.

Превод: Архим. др Никодим Богосављевић

Извор: “Борба за веру” / https://www.triklopodia.gr/

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *