Од суботе у Србији глобалистичка секта уводи ковид пропуснице!

5
брнабић

Ана Брнабић (Фото Танјуг- Р.П.)

Од суботе у 22 сата уводимо ковид пропуснице за све угоститељске објекте у затвореном простору, рекла је премијерка.
Ана Брнабић: Видим да имате већ све информације. Неко из Кризног штаба јавља медијима, то видим као својеврсни проблем. Епидемиолошка ситуација је и даље катастрофална.

Наложили смо још прошле недеље свим инспекцијама да раде на контроли постојећих мера. Ако треба – и нуклерана инспекција нек се укључи! Само да видимо да се поштују постојеће мере. Ту мислим и на нас. јутрос сам била на конференцији на којој 40 посто није носило маске.



Број извршених инспекцијских надзора већи је за 10 одсто, а број налога за 220 посто. Највише се контролишу тржни центри, продавнице и наравно јавни превоз. Кажњавају се правна лица, ковид-редари, контроле иду и поподне и преподне. Нажалост, и даље се не поштују мере свуда. И то је велики проблем и узрок зашто имамо овакву ситуацију, поред тога што нам је вакцинација веома лоша. Имамо 54,6 одсто који су примили једну дозу, 52,5 одсто ревакцинисаних, а трећу дозу је примило 15 одсто од пунолетне популације. Проценти су нижи ако гледате и оне старије од 12 година. Данас имамо и смртни случај дечака од 16 година…

Апел: вакцинација, вакцинација, вакцинација…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Од суботе у 22 сата уводимо ковид пропуснице за све угоститељске објекте у затвореном простору. Редари могу да траже уз ковид пропусницу личну карту или пасош, који је званичан лични документ, али за то влада мора да донесе уредбу. То ће Влада урадити сутра на седници. Контролисаће комунална милиција и све инспкције – здравствена, санитарна, комунална, све инспекције.

Прочитајте још:  Ограничење цена основних намирница продужено до 30. септембра



Ковид пропуснице нису само вакцине.

Шта је ковид пропусница?

То представља потврда друге, односно треће дозе вакцине, не старија од 210 дана;

Уколико сте примили другу дозу, а после 7 месеци нисте трећу – није вам валидан сертификат;

Негативан ПЦР тест, не старији од 72 сата; Након 72 сата – морате опет;

Негативан антигенски тест – с тим што је он валидан само 48 сати;

Уколико сте прележали ковид, у претходних 7 месеци, 210 дана – након тога сматрамо да није безбедно;

За странце – валидан ЕУ ковид сертификат или друге земље са којима Србија има уговор о признавању;

Подсећамо, на данашњој седници Кризног штаба одлучено је да се у Србији уведу ковид пропуснице. Према сазнањима Блица уредба о увођењу ковид сертификата требало би да буде усвојена на сутрашњој седници Владе, потврђено је.

[table id=1 /]



Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Poslusne, sluganske, izdajnicke domace “vlasti” odgovorne ne narodu, vec sotonistima, kreatorima Novog poretka i gospodarima novca, tzv. “Familiji”-judeo bankarskim porodicama: Rotsild, Rokfeler, Warburg, Sif, DuPont i drugima, rade na eliminaciji i porobljavanju sopstvenog naroda po principu “kuvane zabe” nametanjem omce postepeno jer je uvodjene tzv. “kovid propusnica” za ugostiteljske objekte tek pocetak. Posle to oni, ako narod pristane, nameravaju prosiriti i na sve ostale delatnosti i usluge tako da: “Niko ne moze ni kupiti ni prodati osim onoga koji ima ‘zig zveri’, ime njeno ili broj imena njenog.” “Nase” “vlade” su privatizovane i potcinjene vlasnicima velikih korporacija, centralnih banaka, tzv. “Velike farme” (farmako mafije)… u svetu u kojem su globalisticke nadnacionalne strukture poput: UN, SZO, MMF, Svetske banke… mocnije od tzv. “drzava” koje uveliko gube na znacaju i ciji su suverenitet i nezavisnost prakticno unisteni. Sotonisti zele jednu Svetsku vladu, apsolutnu moc i kontrolu koja podrazumeva i privatizaciju ljudskih tela i dusa, odnosno oni zele apsolutno vlasnistvo nad ljudskim zivotom s ciljem njegovog unistenja. Za njih su depopulacija i spoj masine i coveka-transhumanizam (antihumanizam) u sistemu vestacke inteligencije i tzv. “digitalnog identiteta” strateski ciljevi. Sotonisti su se okomili na lik Boziji u coveku i krecu i na decu… Ali Bog ima zadnju rec. Ovo je rat za duse ljudi. Iako je pobednik poznat, borba izmedju Svetla i tame jos traje i trajace sve do Drugog dolaska Gospoda naseg Isusa Hrista koji ce doci kao Sudija i izbavitelj svoje ljubljene dece. Slava Ocu i Sinu i Svetome Duhu vavek. Amin.

  2. Хе, хе .. проће вам ово срање са пропусницама као и оно са “маскама” по који идиот је носи, него одавно сте зарадили вашу пропусницу за ћузу, кретенушо бирај коју, мушку или женску? демоктатија је

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *