Дечак из Крушевца (16) за кога су српски таблоиди тврдили да је „умро од короне“ имао знаке менингитиса, чекају се резултати обдукције

1

Обдукција тела Александра Цојића (16) из Крушевца, који је у уторак преминуо од последица коронавируса, примећени су знаци менингитиса, незванични су подаци из крушевачке болнице.

Али, није познато шта је тачно довело до смрти овог средњошколаца код кога је коронавирус потврђен пре пет дана. Тек кад стигну коначни резултати обдукције, биће познато од чега је преминуо.




Додатне анализе које ће се радити након обдукције, наложило је Више јавно тужилаштво. Оне треба да покажу да ли постоје везе могуће упале мозга и ковида уопште или сам трагичан ланац који је довео до смрти дечака.

Мајка Ружица нам је раније рекла да се Александар жалио на главобољу, повраћао је и кашљао.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Од короне су у породици оболели и Александрова старија сестра и отац. Сахрана дечака биће обављена у петак у 13 сати на Новом гробљу у Крушевцу.

[table id=1 /]



(Нова.рс)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Дечак из Крушевца (16) за кога су српски таблоиди тврдили да је „умро од короне“ имао знаке менингитиса, чекају се резултати обдукције

  1. Ех туге.
    Саучешће неутешној породици.
    А Бог ће сигурно да погледа његову младост и
    да га насели у Вечној Радости непојмљивој на
    овој тврдој земљи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *