КОН ПОБЕСНЕО ЗБОГ ПОБУНЕ НАРОДА, НАЈАВЉУЈЕ ОСВЕТУ! “Викали су да сам Менгеле, то им нећу опростити!”

7

Предраг Кон. (Фото: Јутјуб)

Епидемиолог Предраг Кон нагласио је да корона мере морају бити много ригорозније и најавио могућност да се ковид пропуснице продуже на трајање од 24 сата.

Кон је нагласио да је епидемиолошка ситуација таква да тражи ригорозне мере.

„Људи се још нису организовали да контролишу ковид пропуснице, али мислим да то неће дуго трајати. Расправа о томе да ли је то у складу са људским правима трајала је дуго и протестанти за људска права у овом случају нису у праву. Посебно ћу им одговорити везано са синоћне протесте. Ситуација је таква да тражи рестриктивне и жестоке мере. Ако мере буду 24 сата видеће се побољшање. А то ће се ускоро и десити“, рекао је Кон.



Епидемиолог се осврнуо и на протесте грађана против ковид пропусница који се већ данима одржавају у вечерњим часовима испред Скупштине града Београда.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Морам јасно да кажем. Ту се скандирало да сам усташа и то везе са истином нема. Скандирало се да сам зликовац. То такође везе са истином нема, ја сам епидемиолог, зликовац је вирус, а они су се сврстали уз зликовца. То треба да им буде јасно. Обраћам се свим грађанима Србије: Не сврставајте се уз зликовце! Скандирали су да сам Менгеле, а он се сматра најгорим злом што постоји, то им због порекла никада опростити нећу. На крају су скандирали „ухапсите Кона“. Зашто да ме било ко ухапси? Да ли је то због ковид пропусница? Става према вакцина? Не! Нема апсолутно разлога да ме било ко ухапси“, рекао је Кон.

Прочитајте још:  Вучићев "брат" Ердоган потписао "војни споразум" са Куртијевим терористима

Након што су се на друштвеним мрежама појавиле претње упућене вирусологу Милану Шеклеру због његових ставова о коронавирусу и вакцинацији, више десетина грађана, који се противе увођењу ковид пропусница, окупило се испред зграда у којима живе неки од чланова Кризног штаба у Београду и Нишу, тражећи њихове оставке.

[table id=1 /]



Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Велико је зло дочекао српски народ кад се овакви попут Кона, Лончара, Вучића и осталих злотвора шепуре Србијом. Данас се не поштују ни Божији ни људски закони. Банда која је на власти у Србији је погазила устав и законе Србије и одавно их је требало ухапсити да се поступа по закону. Кон бесрамно лаже ли лаже, као што је лагао и за време наводног свињског грипа када је говорио да ће многи људи умрети ако се не вакцинишу што се показало као чиста лаж. И ова наводна “пандемија” је велика лаж и “вакцине” против “вируса” који никада није изолован. Нико неће побећи Суду Божијем па ни Кон и дружина

  2. @……..у септичкоj jaми се налази”чисти поган”.
    А “оваj чифут,говно jevrejско”би покварио говна,
    Теразиjе би решила проблем и нескидати га до смрад не стигне до Гроцке.
    И ОСТАЛЕ ПО.ЗАСЛУЗИ…..РЕДОМ.

  3. Da li kon preti, razapinjace on nas ko njegovi preci spasitelja naseg.. kone opet ce doci spasitelj a ti u paklu ognjenom zajedno sa tvojim ljigama Tiodora, Seklera, Loncar, itd
    Virus ne ubija jer jedino merodavno su obdukcije, ode Laza iz Nisa, Zoran patolog
    Zigosani umiru
    Zigosani ne smeju dati krv
    Zigosani se moraju updejtovati celog zivota pocev od dece
    Ni jedan jedini slucaj da neko umre na ulici, kuci a toliko opasno
    Jedino je cilj sputati Boziji lik, ubiti bozansku iskru u coveka, uzeti ono najvrednije Boziji dar(slobodna volja, lik, pravo na zivot, slobodu)

  4. Неће да опрости?
    Ти си бре дрконе једна надувана БУДАЛА!

    Наравно, НИКАД ти Србија неће опростити
    што си исмевао Српску Цркву и Српске традиције,
    што хоћеш да нам бодеш децу отровним инекцијама,
    што дижеш панику у народу који НИЈЕ ТВОЈ, што си
    погрешним лечењем УБИО масу људи, итд…

    Ко и свако гоФно, радиш за паре, али очито те води
    и мржња и завист према Србима и Русима!
    Шта ћу ти ја ту мајмуне… цркни.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *