Људи, излазите сви на улице и радикализујте протесте!

6

Ако им се озбиљно не покажу зуби на прве покушаје завођења пропусница доћи ће вам као овде да нећете моћи ни радити ни кретати се без тих одвратних аусвајза.

Ево овде (Аустралија) објавили да ако послодавац пусти запосленог који није вакцинисан да дође на радно место мора да плати $100 000 казну држави! СТО ХИЉАДА ДОЛАРА!!!

А ако ви као невакцинисана особа дођете на своје радно место и почнете да радите, инспекција ће да вас казни са $20 000!

Људи масовно кренули да купују караванске приколице и да беже у шуме који неће да се вакцинишу.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нема више приколица да се нађе у продаји, а наруџбе за нове чекају се више од шест месеци, толика је потражња. То је зато јер су овде куће на селу скупе сачувај Боже и за већину људи су недостижне. Скоро све су преко пола милиона долара. Зато људи купују караване и бегају где год има која слободна ливада.

Али овде је такав логор да више нема слободних ливада! Ни шума! СВЕ СЕ ПЛАЋА! Нигде не можеш да станеш и паркираш приколицу па да мало живиш. Све је држава изрегулисала и сад на пример ако било где хоћеш да паркираш, мораш да им плаћаш од $20 – 60$ на ноћ. Нема ништа јефтино. Као у хотелима малтене.

А људи нису као наши да деле, па по групама они који имају земљу сада нуде људима који бегају да им изнајмљују да се паркирају приколицом код њих на земљи и да плаћају само за то мало земље где паркирају приколицу од 100$ – 150$ НЕДЕЉНО. За паркинг приколице у природи. Ето ти логора.

Прочитајте још:  ДЕКЛАРАЦИЈА О ГРАНИЦАМА СРПСКОГ ЈЕЗИКА




Не дозволите да вам изрегулишу сваки педаљ живота као овде, не дозволите да вас претворе у робове! Гризите, уједајте, вичите и борите се, али никако ланце не дозвољавајте. Ви сте со земљи, вас пар хиљада који сте тренутно на улицама сте светлост Србије и нада Србије. Искра у камену!

Немате појма колико је битно оно што тренутно радите. Позивајте све око себе да изађу и организујте се добро са говорима, бубњевима, викањем и како ће вече тећи. Одлично је што идете злотворима на адресе. То ће их мало замислити. Свим злотворима на адресе треба ићи.

Па мајку им они да седе у миру и слободи а нама су и мир и слободу узели. Неће да може. Овим лаганим увођењем пропусница опипавају пулс народа, али диже се лагано Србија из ноћи у ноћ и град за градом устају у протесте.

Ти протести ма колико људи сада било на њима могу много. За пар сати могу да се радикализују и омасове. Знају они то добро. И зато држите се и не дајте се свезати.

Од вас поново као и седмог јула зависи слобода Србије.

Аутор: Хелена Гранић

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Окупаторској, издајничкој, “власти”-сотонистичким, глобалистичким слугама исказати апсолутни непослух у погледу увођења тзв. “ковид аусвајса” и душе-погубне “вакцинације” како они зову тровање и чиповање “стада” “жигом звери”. Позвати и све поштене припаднике војске и полиције да искажу непослух јудео масонским слугама у Србији. Не би било добро да дође до грађанског рата јер управо хаос јудео банкарима и одговара како би по принципу “завади па владај” дошли до свог циља-поробљавања свих гојских народа и стварања јавно признате Ѕветске владе.

  2. Јудео банкарска елита је преко Светског економског форума и Злотвора Клауса Шваба најавила тзв. Велики ресет, при чему су помоћу симулатора симулирали “пандемију” пре њеног “избијања” (тренутка проглашења). Симулирали су и протесте. На линку видео који говори о најмоћнијим компанијама којима се управља светом, а иза којих стоје јудео масони, сотонисти и њиховим плановима за овладавање светом
    https://dokumentarac.hr/covid-19/film-monopoly-tko-je-vlasnik-svijeta/

  3. Скроз погрешна тактика не треба грађани да беже из градова и од власти, него обрнуто треба власт и корумпирану геноцидну багру протерати из градова. Треба им ставити до знања да ЈЕ САДА ГЕНОЦИДНИ РАТ ВАКЦИНАМА, А СВАКИ РАТ ИМА КТАЈ А НА КРАЈУ РАЈА НА УЛИЦИ СУДИ СУРОВО СВОЈОЈ БОРАНИЈИ МУЧИТЕЉА КОВИД НАСИЛНИКА И КУРВИЊАКИМ СУДИЈАМА, БИЛО И БИЋЕ.
    “Шпанска грозница” најсличанија овом квид срању и трајала је 2 године док нису “прорадиле вакцине” и дале “разултате”, побиле у мукама 50 до 100 000 000 ( сто милиона људи )
    Када ваксани почну падати мртви по улицама, кућама, на послу … ( а не само у аушвиц ковид болницама ) биће сигурно морбидних освета над “доцама” “политичарима” корона акцијашима … сваки дан се разбиљевају, бацају на респиратое и умиру дупло ваксани
    и само је питање дана када ће експлодирати прокључани лонац а онда пустити из затвора легије невоља да помогну свом народу, полицији, војсци да се ослободи ГАМАДИ ВО ВЈЕК ВЈЕКОВА … ЗА НЕКЕ ЈЕ КЛОЗЕТ ЈАМА ИЗ РАЈА ИЗАШЛА

  4. Море спрема се нешто.
    Русија иде на колективан одмор од 7 дана,
    Кина се затвара, укропи једу внаго, турци
    једу внаго (турска је сад реално најјача
    НАТО земља, копнено способнија од УСА…).
    Могуће да ће ови локални имбецили, да
    устукну врло брзо, или да њуше крах и не
    спроводе наредбе до краја.
    И ова дегенска “мера”, само у ствари смета
    кафанама, које су и онако пред пропашћу,
    па већина и не ради после 10…
    Уништише зликовци људима и егзистенцију!

    Протест ће се сигурно подићи, док гамад још
    мало подигне нос…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *