Квадратни код (QR Code) симболише Соломонов храм

0

Драга браћо и сестре у Христу! Нови QR код убрзано замјењује бар код који се раније користио. На свим производима и услугама које се пружају људима налази се овај код квадратног облика. Поред тога, он се већ додјељује људима који га морају носити са собом.

Многи људи знају да стари, једнодимензионални бар у себи садржи број 666. Први, средњи и последњи пар вертикалних линија дужи су од осталих и испод њих нема бројева као код других, краћих парова. Сваки од ова три дужа пара исте је дужине и дебљине, јер је то графички приказ истог броја, броја шест (6). Тако да, ова три пара означавају три шестице – симбол глобалног поробљавања човјечанства, знак антихриста.Изненађујуће би било да у новом дводимензионалном (QR) коду нема ционистичких елемената који су замијенили претходне. Јер, све ово измишљају исти људи. Свака иновација која је уведена „у вези са развојем технологије“, уведена је како би што боље служила владарима свијета који циљају нашу слободу.

Прототип новог кода је Јерусалимски храм са обликом који је имао у вријеме земаљског живота Господа Христа. Његов распоред представља распоред овог храма из хоризонталне перспективе.

У древним текстовима, у којима се среће план Соломоновог храма, описане су његове карактеристичне особине:

1. Храм је квадратног облика. Олтар на средини такође је квадратног облика.

2. У четири угла храма налазе се огромни стубови, представљени у плану са два црна квадрата, од којих је један унутар другог.

3. Унутрашњост храма испуњена је малим квадратима који показују мјесто на коме су стубови.

Савремени код има све ове детаље.На старим гравурама у којима се приказује Јерусалим, Соломонов храм приказан је на исти начин. То је грађевина квадратног облика са квадратима у угловима и са мноштвом стубова унутра и споља. Његова карактеристика, која одмах запада за око, су четири велика квадрата у угловима са малим квадратима унутра.

Обратите пажњу да су двоструки квадрати видљиви у три угла свих QR кодова. У четвртом угли (доњи десни) нема таквог али, постоји мали квадрат недалеко од њега и ближе центру. Ово значи да тај угао још није попуњен али се прибложава предвиђеном мјесту, тј. храм је при крају. На то указује симболика кода.

Занимњив детаљ је и тај што се у средини свих кодова налази заштитни знак компаније која их је издала. А у средини Соломоновог храма био је његов најсветији дио, олтар или свети престо, такозвани „олтар свеспаљеница“. Порука је јасна, компаније тачно у центар стављају своје логое, на оно мјесто гдје се на скицама налази олтар. За такве компаније главни циљ, „света награда“ и „бог“ је новац коме су подређене све њихове активности. Нема случајности у дизајну кода.

Постаје јасно како су владари овог свијета, ђавоља дјеца, опсједнути постизањем свог циља и то на ритуални начин. Тај циљ коме они теже није ништа друго до устоличење антихриста. Њему желе предати сву власт на земљи.Због тога се три шестице налазе и на QR кодовима. Тако три црна квадрата у угловима кода представљају овај број.

Сваки квадрат састоји се од два квадрата:

-унутрашњи од 9 квадрата,

-спољашњи од 24 квадрата по рубовима.

(9+24=33; 3+3=6)

По кабалистичкој нумерологији коју су користили творци овог кода, сваки од три кадрата означава број 6. Као што у баркоду три линије означавају три шестице, три црна квадрата у овом коду значе исто.

Растојање између унутрашњег и вањског квадрата претставља хоризонталне и вертикалне интервале за читање информација са кода.

Код бар кода прве двије издужене траке су интервал за читање цијелог кода, а последња продужена трака завршава алгоритам читања. У QR коду квадрати имају улогу „кључа“ за читање уграђених информација унутар самог кода.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Извор: Епархија зворничко-тузланска

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.