Познати нишки дечји кардиолог разрешен функције због иступања на друштвеним мрежама

1

Foto: BETA/ SAŠA ĐORĐEVIĆ

Начелник Одељења за кардиологију на Клиници за педијатрију Универзитетског клиничког центра у Нишу Бојко Бјелаковић разрешен је данас са те функције, сазнаје агенција Бета у УКЦ-у.

Бјелаковић је разрешен функције на колегијуму УКЦ-а након што је обелодањено да је један од администратора вајбер групе која за лечење корона вируса препоручује лек ивермектин, који је код нас регистрован само за лечење животиња.





Према незваничним информацијама, против Бјелаковића биће покренута правна процедура на Медицинском факултету у Нишу, због његовог иступања на друштвеним мрежама и вајбер групама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бјелаковић се налази и у тиму педијатара који руководи организацијом „Лекари и родитељи за науку и етику“.





Ова организација такође препоручује лечење ивермектином особа које имају симптоме корона вируса и противи се вакцинацији деце.

Активисти организације „Лекари и родитељи за науку и етику“ недавно су у Нишу на више локација прикупљали потписе против вакцинације деце.

Извор: Данас

[table id=1 /]

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Познати нишки дечји кардиолог разрешен функције због иступања на друштвеним мрежама

  1. Чиста лаж да ивермектин у Србији није за употребу за лечење људи. Лаж им треба да би поскидали лекаре који лече, док убице хоће да наметну вакцину!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *