Руски певач поручио содомитима: Својом работом бавите се између себе

0

(фото:Факти.орг)

У Русији се догодило нешто што је многе у тој земљи испунило поносом.

Оснивач музичке групе «Агата Кристи» Вадим Самојлов за време наступа на фестивалу Ural Music Nigh у Јекатеринбургу поставио је на место и Бориса Јељцина и руску „ЛГБТ заједницу“.



Фестивал је одржан у великој дворани «Ељцин-центра», а Самојлов је онима који њиме руководе са бине рекао:

„Дали сте нам салу, али ми знамо чиме се бавите… Ви у Јељцин-центру бавите се антидржавном пропагандом… Толико о вама, а све у сали који су за то да Русија буде јединствена и моћна – волим и поздрављам!“

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Јељцин-центар у Јекатеринбургу

Одмах се суочио са оптужбама, а Јељцин-центар је запретио да организаторима фестивала више неће уступати простор нити им на било који други начин помагати.

Реагујући, Самојлов је нагласио да су му „Јељцинове деведесете“ остале у сећању по „разарању руске државности и издаји елите“. И додао:

„Упркос томе, Јељцин-центар наставља да  пропагира радикалне либералне вредности и кује у звезде  време Јељцинове владавине као нешто светло. Е, то је напросто чудовишно!“

У наставку је припадницима ЛГБТ поручио:

„Својом работом бавите се између себе, а не износите свој прљави веш у јавност. И главно: оставите на миру школе и нашу децу!“

Суоччен са јавним позивима да повуче речено и да се извини, Самојлов је узвратио:

«За изговорену псовку са сцене могу се извинити, а за све остало – не! Стоји све што сам рекао. Не сумњам да би многи у Русији волели да виде Јељцин-центар сравњен са земљом јер их подсећа на време да су наши `западни партнери` цепали Русију на комаде. Колико је само људи настрадало јер је било одбачено на периферију живота! Током наших деведесетих није било слободе. Имали смо безакоње, обесправљеност обичног света друштва на оне који су црнчили и на табор бандита и проститутки. До данас ми није јасно као смо се зауставили пред провалијом!“.

Прочитајте још:  Нагорно Карабах: Пуцано на руске миротворце. има погинулих

Да би био јаснији, није пропустио ни да каже:

„Људи који воле Русију Јељцин-центар сматрају жариштем русофобије и антидржавног деловања. Сарадници центра воде идеолошки рат против наше земље. Не обустављају га ни на минут! А владавина вашег Јељцина једна је од најцрњих страница у историји Русије јер нам је донела уништење армије, рат у Чеченији, бандитизам, корупцију и пљачкање земље“.

На страну Самојлова јавно је стао и популарни композитор, продуцент и певач Олег Газманов.

«Ја сам за трајно затварање Јељцин-центра. Тамо се скупља свако ђубре. Свака част Самојлову, све је добро рекао. Зато га многи подржавају. Власт треба да чини оно што жели народ. А желе да се окупимо око благородних идеја!»

[table id=1 /]



Факти.орг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *