Вучић дошао на поклоњење глобалистима: Урадићемо све за Зелену агенду

2

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Председник Србије Александар Вучић борави у Глазгову где учествује на Самиту лидера о климатским променама – COP26, а како каже данас ће се разговарати о мерама заштите живота и сигурној будућности на земљи.

“У прелепој Шкотској данас разговарамо о климатским променама и мерама које сви морамо да предузмемо како бисмо заштитили живот и сигурну будућност људи на Земљи.



Србија ће, свакако, много тога да уради на пољу Зелене агенде, али и гарантовању пуне енергетске безбедности за наш народ. Право место да по овом питању разговарам са светским лидерима – написао је председник на Инстаграму.

Он се раније данас састао са словеначким премијером Јанезом Јаншом.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иначе, предвиђено је да се председник Вучић током Самита обрати на скупу шефова држава и влада, а присуствоваће и догађају поводом покретања иницијативе о глобалном смањењу метана који организују преседник Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден и председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен.

[table id=1 /]



Курир.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Вучић дошао на поклоњење глобалистима: Урадићемо све за Зелену агенду

  1. Подржавајући тзв. “Зелену агенду” Вучић најављује, поред тзв. “ковид пропусница” и тзв. “карбонске сертификате”-порез на дисање због наводне прекомерне емисије CO2, затим драстично смањење употребе меса у људској исхрани-прелазак на синтетичко “месо” из Гејтсове лабораторије, обавезу употребе ГМО, уништење пољопривредника, забрану употребе фосилних горива, укључујући и забрану приватног превоза… Стижу нам “благодати” “Новог доба” и Новог поретка са којима иду и оркестриране револуције и ратови, “природне” катастрофе у виду земљотреса, поплава, суша, урагана… Ушли смо у тзв. “месијанско” време “велике невоље” које треба да изроди јудејског “месију”-антикриста и једну Светску владу за преживјеле робове… Али Бог има задњу реч.

  2. Кад видим ову креатуру, мука ме уфати.
    Прво што увек помислим је, шта смо све
    згрешили да нам ово буде председник!
    А списак је СТРАШАН.

    Исто и кад је био онај психопата тадић
    (сад бар могу отворено, није више
    председник). А он је основао снс и
    довео ово … на власт…

    Боже Смилуј нам се, не због нас старих,
    већ због ове Српске омладине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *