ПАКЕТИЋ ЗА ГЛАСИЋ! Режим залуђује пензионере: „Хвала лепо, Вучићу“ (ВИДЕО)

0
Фото: Директно.рс

На столу пакет с основним намирницима, шећер, со, брашно, прашак за веш и мантра: „Хвала лепо, Вучићу. Гласаћемо за вас“. Случај ове старице из подручја лесковачког СНС-а све је објаснио. Плати па се клати!

Александар Вучић контролише све телевизије са националном фреквенцијом, скоро сви штампани медији пишу по његовом диктату, па и не чуди што критичка реч упућена режиму стиже до јако малог броја људи. Чини се да је напредњачки вођа под контролу највише ставио старе људе, који га, без икаквог претеривања, доживљавају као битног, најрођенијег.Толико пута смо сведочили заклињању старијих у Вучића, док су лидерима опозиције упућиване погрдне и претеће речи које упијају са насловница таблоида и са телевизија покривених националном фреквенцијом. Он је себе представио као спасиоца, као неког ко из свог џепа, а не државне касе, исплаћује помоћ, ко из истог тог џепа повећава плате и пензије (које је претходно смањио), и све то у предизборној кампањи.

А како се то одражава на најстарије, могли смо да се уверимо још једанпут, и то на основу видео снимка који, сва је прилика, долази из Лесковца.

Наиме, једна старија госпођа је, док у рукама држи кутију на којој пише „Бринемо о вама“ и прашак за веш, понавља речи млађе женске особе.

– Хвала лепо, Вучићу. Гласаћемо за вас – рекла је у камеру ова госпођа, очигледно после добијеног пакета, а чији су део шећер, со, брашно…

Дакле, Вучић и Српска напредна странка се и даље воде опробаним рецептом, а то је да гласове купују пакетима чији су део намирнице, а које су свакога дана све скупље, па они са нижим примањима морају да изводе финансијску гимнастику како би преживели месец.

Све је то доказ колики је заправо Србија „економски тигар“ и колико нам заправо добро иде. И колико заправо не брине о најстариима којима је претио гробљем, још прошле године.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Директно.рс

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.