Правда за доктора из Ниша: Спасио на хиљаде живота, данас га прогоне због истине!

3
Фото: Фејсбук

Од јуче овог човека тровачки медији представљају као монструма због кога људи умиру од короне, јер је наводно препоручивао лечење коњским лековима. Колико је, дакле, овај систем болестан и окупиран, говори чињеница да је овај човек до јуче био начелник Клинике за кардиологију на одељењу за педијатрију УКЦ у Нишу, најбољи међу најбољима, а данас га представљају као надрилекара. Само зато што има другачији став о актуелном здравственом проблему у Србији. Или зато што је наговестио отпор вакциналном експерименту над децом? Човека који је међународно признати стручњак и зналац у области педијатрије, дечије кардилогије и кардио-хирургије, човек пред чијим достигнућима и референцама не трепћете док их читате на сајтовима еминентних светских здравствених установа. Таквог човека који је овде спасао животе хиљадама деце, неко сме да представља као поремећеног надрилекара???

Ја нисам никакав антиваксер, ја немам право да било кога убеђујем да не прими вакцину, али као грађанин ове земље имам право да чујем шта о актуелној ситуацији имају да кажу не само Кон, Тиодоровић или Тепавчевић, које слушамо већ две године, него и други лекари у овој земљи, који су такође и професори и доктори и врхунски стручњаци, штавише и већи од горе споменутих стручњака који нам не силазе са… главе.Имам право да се супротставим условљавањима за која не постоје уставне и законске основе и не желим да се прогоне и шиканирају људи и стручњаци који мисле другачије. Ја сам лаик за медицину, али нисам будала која не уме да се запита зашто се оваквим доказаним стручњацима брани да кажу свој став, а који можда имају боље предлоге за излазак из овог хаоса који очигледно неко не уме да реши и који нико не негира. Зашто се тим људима брани да кажу шта имају, ко се и зашто боји њиховог става???

Ја не желим да ми о корони и о вакцини сваког јутра и вечери причају и износе своје „стручно“ мишљење Ненад Чанак, Драган Марковић Палма, некакви марјани ристичевићи, вулини, војници партија власти и „опозиције“ које су урнисале будућност овог народа и државе, баба врачаре, курве, старлете и караконџуле које „интервјуишу“ „новинари“ узурпатори националне фреквенције. Значи, људи који немају везе с медицином смеју да дају грађанима медицинске савете и њихово „мишљење“ је законом дозвољено и то није надрилекарство, а мишљење људи попут професора Бјелаковића који је поштован широм земљине кугле, законом забрањено? Где је овде логика? Ко се овде игра с нашим мозговима више?Зато, ако не из другог, а онда макар из тог разлога, не верујем системским тровачима који су упрегнути кроз медије, политику и здравство, који беже од тога да укрсте мишљења са професорима попут Бјелаковића и који наше светски признате стручњаке попут овог човека на слици бескрупулозно етикетирају као надрилекара, док је он и по стручности и по резултатаима и по признањима и по научним достигнућима далеко испред свих њих који га блате.

Зато као обичан грађанин желим да чујем и мишљења попут његовог и принципијелно ћу бити против тога да такве људе било ко у овом трулом систему прогања и шиканира, људе који су свакодневно потребни овом народу, а конкретно професор Бојко Бјелаковић деци у Србији да их лечи и спашава као и до сада.

Подршка професору и Човеку!

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Аутор: Марко Радуловић / Фејсбук

3 Коментара

  1. Подршка професору, а „квид ваксерима“ – др.има смрти после окупације зна се као некада улица суди – катран, перје, на голо, на ћелаво и правац клозет јама

  2. Чланови тзв. „кризног штаба“ поступају по упутствима Рокфелерове, злочиначке СЗО и свако независно мишљење, па макар и највећих стручњака, је за њих, министра здравства и осталу банду која спроводи куртона терор, непожељно и подвргнуто жестоким мас медијским нападима који су под контролом злочиначког режима.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.