Кон случајно признао: Вакцине не штите у дужем периоду, мора 80% да се цепи

5

Предраг Кон (Фото: Јутјуб)

Предраг Кон је поново затражио да на десет дана радно време свега осим продавница хране, апотека и бензинских пумпи буде скраћено до 17 часова.
„Циљ је да се дође до смањивања контаката. Мере морају бити ригорозније, а ни оне неће имати утицаја ако се не повећа вакцинација. Коначна одлука је на Влади Србије и извршним органима“, казао је Кон.

Додао је да је на почетку процеса вакцинације циљ био да буде имунизовано 50 одсто становништва, а да је сада проценат подигнут на 80 одсто.



„Очекивало се да ће тих 50 одсто бити довољно, али је откривено да се вирус мења и да вакцина не штити у дужем временском периоду“, навео је Кон.

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Србин.инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Овај злочинац, лажов и лакрдијаш, Јеврејин Кон је у Србији постављен да уништи здравље и слободу грађана Србије. Глобална агенда поробљавања света иде даље, а о тзв. “Великом ресету”, финансијско-дигиталном комплексу, универзалном основном доходку, повлачењу готовине, светском хаосу… више овде: https://uqload.com/ag81vfx874a8.html
    С тим да ће Бог извршити Велики ресет

    1. Пардон, Бог ће извршити Вечни ресет, а глобални сатанисти и њихове слуге попут Кона ће одговарати пред Господом Исусом Христом, за сво зло које су чинили. Маран Ата!

  2. JЕВРЕJСКИ СМРАДУ ПОГАНИ.БЕЗБОЖНО ПАСJЕ ГОВНО,JЕБО ТИ КЕР ФАМИЛИJУ КОПИЛАНСКУ.

    ДОЛАЗЕ УСКОРО”БЕЛЕ ТРОJKE”НА АДРЕСЕ ИЗДАJНИКА.
    ПОМОР ПОГАНИ МОРА ДА ПОЧНЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *