Немачке компаније започеле сегрегацију радника: Одвојене мензе за вакцинисане и невакцинисане против ковида

0

REUTERS/Benoit Tessier/File Photo

Велике компаније у Немачкој су прешле на следећи ниво, одвајањем својих радника, тако што праве две одвојене кантине за вакцинисане особе и за невакцинисане, који ће бити приморани да се и даље придржавају социјалног дистанцирања и да носе маске.

Фармацеутски гигант Бајер, енергетска компанија Еон и туристичка компанија Аллтоурс су спремни да наметну нова правила, према којима ће се невакцинисани третирати као грађани другог реда.

„У “2Г” зонама за вакцинисане и опорављене, запосленима би било дозвољено да једу заједно под потпуно нормалним условима, док би они који нису вакцинисани или не дају информације о свом вакциналном статусу морали да наставе да живе са правилима о социјалном дистанцирање, ношење маски и преграда за време оброка”, преноси Локал.



Бајер је такође најавио да су и његови запослени почели формирати радне групе које “искључују невакцинисано особље”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Немачка је већ сада донела одлуку, да невакцинисаним људима неће бити дозвољен приступ Божићном Вашару у Берлину.

Такође, око 90% Немаца који до сада нису примили вакцину против Цовид-а и даље не планирају да је приме.



Раније овог лета такође је потврђено да ће невакцинисани бити лишени основних животних активности попут посећивања биоскопа и ресторана.

Главни уредник познатог немачког листа Билд шокирао је неке људе извињавајући се због страха вођеног извештавања о ЦОВИД-у, а посебно деци којој је речено “да ће убити своје баке”.

Током састанка са другим светским лидерима у Риму, Ангела Меркел се укључила у театар сигурности око ЦОВИД-а тако што је накратко носила маску када је изашла из возила, да би је скинула чим је ушла у зграду.

[table id=1 /]

Прочитајте још:  НЕ ЖЕЛЕ СВИ ДА БУДУ УБИЦЕ... или конкуренција? Дечја поликлиника Перм одбила је да тестира КовиВак на деци



Нулта Тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *