СИНДРОМ Вулин: Ни СТЕВАНОВИЋ није служио војску

0

(Foto: Vranjske)

Драган Стевановић Боске, државни секретар у Министарству привреде и координатор СНС за Пчињски округ, није служио војни рок и то у времену када је био обавезан, сазнају ИнфоВрањске из извора у Сурдулици.

“По доласку из БиХ у у Сурдулицу, 1992. године, Боске је избегао да служи тада обавезан војни рок и то тако што је себи прибавио уверење од психијатра, па мора да чуди што се касније у радикалима, а од 2012. у СНС, често позивао на патриотизам”, наводи извор портала.

У Сурдулици често прозивају Боскета због „патриотизма“ након доласка из БиХ.



“Стевановић је дошао у Србију 1992. године из Новог Травника, имао је 19 година и био је пунолетан, али није остао у ратом захваћеној бившој републици СФРЈ да брани српски народ, а на чему ће као радикал, па и касније, стално инсистирати”, прича извор ИнфоВрањских.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

По овом извору, „Стевановић често потенцира „мањак патриотизма код Новице Тончева, министра у Влади Србије, потпредседника СПС и лидера сурдуличких социјалиста“.



“Боске тако нешто често импутира Тончеву, али би морао да зна да је овај министар служио у овој земљи редован војни рок и то 12 месеци, колико су тада људи са факултетом били у обавези, а за време бомбардовања се није склањао, био је ту, па је могао да буде мобилисан”, истиче извор портала.

Подсећамо, Гвоздени пук је својевремено затражио смену Стевановића са свих функција због дезертерства.

[table id=1 /]



С. Костић / Врањске

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *