УДБА КЛАН:Вучић и Пленковић шверцују нафту преко Дане Драшковић и сина Мике Шпиљкa

0

(фото:Србин инфо)

Хрватски истраживачки новинар Домагој Маргетић открио је нове шокантне податке о повезаности власти у Србији и Хрватској. Докле се простиру Удбини прсти, најбоље показује податак да је Вук Драшковић био шеф кабинета код председника ЦК КПЈ Мике Шпиљка.

“Вања Шпиљак дрма нафтним интересима у Србији и Хрватској. Нафта се шверца преко Србије и Хрватске за ЕУ. У врху НИС-а сједи Даница Драшковић, жена човјека који је био тајник Вањиног оца Мике Шпиљка. Ваши животи стоје, док они врте паре. Вучићев и Пленковићев патриотизам.

Милановић прима Додика. Милановић је савјетовао Чермака. Додик је с Чермаккм потписао тајне уговоре за плин. Додик је Чермаку продао плиновод у РС као везу на плиновод у РХ. Влада РХ и Влада РС потписали су тајне уговоре којима се Чермаку омогућава мултимилијунски посао.


 

Вучић гради јаку Србију с хрватским мафијашима. Пленковић гради јаку Хрватску шверцом сумњиве нафте из Србије за ЕУ. А рају теледиригирају да се пјените једни на друге као и 90их – открива Маргетић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Србин инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *