Кад србомрзац Милановић хвали хрватског пијуна Додика

0

(фото:nebojsavukanovic.info)

По ко зна који пут потврдило се оно што годинама говорим – да је Милорад Додик хрватски играч и пијун, експонент хрватских интереса који води политику искључиво у интересу Хрватске и хрватског народа.

Од предаје Јасеновачке грађе, упорне борбе за трећи хрватски ентитет, давања уносних послова Чермаку и другим хрватским генералима који су вршили злочине над Србима и Крајишницима, борбе и „вета“ за Пељешки мост до постављања (полу)Хрватице за премијера, потом предсједницу Републике Српске и чврсте Блајбуршке коалиције са ХДЗ-ом и Драганом Човићем, много је примјера квислиншке прохрватске политике која је уперена против интереса српског народа и Републике Српске, коју континуирано и систематски разара.

 

Да је Додик под контролом Хрватске обавјештајне службе говори и данашња изјава освједоченог србомрсца Зорана Милановића, који је на конференцији за новинаре у Загребу бранио Додика, те изјавио да се са Додиком најлакше договори о свим кључним националним питањима, за свега десетак минута пријатног разговора! Паметноме доста!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Зоран Милановић је јавности познат као изразити србомрзац, а посебно је срамна и шокантна изјава на којој је за Србе и Србију изјавио „да су шака јада“, која је изазвала доста буре у српским медијима и јавности.

Иако је Хрватска настала почетком 90-их прије свега захваљујући подршци Њемачке, Милановић је критиковао Шмита да би бранио Додика, што говори колико је сати. Све се дешава само неколико дана након Додикове посјете Загребу и инструкција које је добио. Вјешто се Хрвати годинама труде да наивне Србе држе у заблуди и да се не схвати какве се игре играју иза кулиса, зашто их Додик слијепо слуша и бори за хрватске интересе.


И док Милановић шаље јасне сигнале и поруке, Жељка Цвијановић је одлетјела у Америку и вјероватно уз помоћ милиона који се извлаче из буџета за „лобирање“ дошла до Ескобара и Палмера, разговарала како би наставили да играју по бубњевима великих сила, спроводећи послушно њихову политику и неолибералну догму, испуњавајући све што се од њих очекује.

Прочитајте још:  Амерички противваздушни систем „Патриот“ стигао у Хрватску

Да се Власи не би досјетили, упорно се у јавности прича о томе како „издајничка опозиција разбија српско јединство слушајући Ескобара и Американце“. Ради се о старој матрици „држите лопова“, како би се јавност довела у заблуду. Питање је до када ће Срби и грађани Републике Српске престати да слиједе слијепог Вођу и издајника на путу у амбис, и када ће се пробудити и скинути повез са очију!?

[table id=1 /]



Небојша Вукановић/nebojsavukanovic.info

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *