МИ ВАМА ТРЕНЕРА, ВИ НАМА ПУТ ЗА ЏАБЕ! Вучић са кинеским инвеститором!

0

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Председник Србије Александар Вучић присуствује обележавању почетка градње брзе саобраћајнице Пожаревац – Велико Градиште – Голубац (Дунавски коридор).
Директор Коридора Србије Александар Антић упознао је председника са динамиком радова, а кинески партнери поручили су да ће све бити завршено на време, како је планирано.

“То значи да ће од Београда до Градишта бити потребно сат времена, до Голупца сат и десет минута. Милановац-Кладово биће завршено до краја године, а онда остаје Кладово-Голубац – казао је Вучић.



Он се захвалио представницима кинеске компаније “Шандонг” (Схандонг) која ради на пројекту изградње.

“Дали сте нам добру цену – поручио је председник.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Распитивао се и колико новца би било потребно за стазу од Рама до Сребрног језера.

“Кад завршите део до Голупца, наши планови су да идемо да ширимо пут према Брзој Паланци, између Кладова и Неготина, али то ћемо да видимо, како буде ишла светска криза, можда следеће године почнемо то да уговарамо. Ако ово будете урадили како треба – биће много посла – најавио је председник челницима кинеске компаније.

Истакао је да је просечна плата у Пожаревцу 550 евра, али да мора додатно да се ради на инфраструктури, како би се људи враћали у тај крај земље.

Из компаније су са председником поделили једну лепу вест – главни тренер кошаркашког клуба у Шандонгу биће, кажу, Србин, који је тренутно у процесу добијања визе.

“Пошто смо вам ‘дали’ тренера, онда ћете један мали пут од два километра да нам урадите за џабе – нашалио се председник са кинеским представницима.

Прочитајте још:  Kинези променили методу откопавања у руднику Чукару Пеки, али биће последица на животну средину

[table id=1 /]



Информер

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *