„РЖД Интернешнл“ покреће „Брзи квиз“ за ученике Србије

0

(фото:Виктор Толочко / РИА Новости)

Ученици српских школа могу до 20. новембра ове године да се региструју на сајту https://intgame.ru/rzd-int за учешће у интелектуалној онлајн игри „Брзи квиз заједно са „РЖД Интернешнл“.

Тимови ученика узраста од 13 до 19 година позивају се да учествују са менторима – предавачима школских установа. Први круг ће се одржати онлајн на сајту квиза. За одговор на свако од питања у игри ће бити остављено тачно 60 секунди. Најбољи тимови пролазе у финале, које ће се одржати у Београду у децембру. Победници добијају технолошке и корисне поклоне.



Такмичење за децу и омладину ће се одржати у Србији већ седми пут у оквиру хуманитарног програма „РЖД Интернешнл“. Ове године, с обзиром на могућа ограничења, везана са светску пандемију коронавируса, такмичење се по први пут одржава уз коришћење савремених технологија, а учешће у првом кругу је организовано преко интернета. Чланови тимова могу да комуницирају између себе и путем популарних мрежа, као и да се окупљају на било ком месту које им је згодно, на пример, у школи, код куће, у библиотеци. У финале ће проћи најбољи тимови – најбржи и најдовитљивији.

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Васељенска ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *