ФАЈЗЕРМЕКТИН Сорошевци сатанизују Ивермектин, а Фајзер га рекламира као нови лек

0

Широм света независна струка говори о томе да је нови Фајзеров лек заправо препаковани Ивермектин, са веома сличним саставом и учинком, који доказано спашава људе од короне (у Индији је уврштен у протокол лечења) и за кога је лекар добио Нобелову награду за медицину, али Сорошевци сатанизују јефтин Ивермектин док ће скупи Фајзермектин препоручивати као “чудо од лека против короне”.
Пошто је Бил Гејтс већ најавио нову пошаст, као и да ћемо са короном заувек да завршимо до пролећа, амерички фармацеутски гигант Фајзер је објавио да има експериментални лек који је веома ефикасан код короне и смањује број хоспитализованих и смртност за више од 90 одсто. Састојци су му као код јефтиног Ивермектина, озлоглашеног код Фајзер екипе и Сорош медија, са којим је Индија за недељу дана зауставила делта сој.

Када су независни лекари говорили да се помоћу Ивермектина може брзо зауставити корона, вређали су их, а сада ће скупи „Фајзермектин“ да рекламирају као чудо над чудима.

Саопштење из Фајзера долази дан након што је Велика Британија објавила да је дала зелено светло за ковид пилуле компаније „Мерк“, чиме је постала прва земља на свету која је то урадила.



Фајзер је у петак објавио прелиминарне резултате своје студије на 775 одраслих. Пацијенти који су узимали нови лек заједно са другим антивирусним леком имали су 89% смањење комбиноване стопе хоспитализације или смрти након месец дана, у поређењу са пацијентима који су узимали лажну пилулу. Мање од 1% пацијената који су узимали лек морали су да буду хоспитализовани и нико није умро. Своју вакцину више и не спомињу против короне, а и није популарно јер сваки дан излазе нови и нови трагични случајеви смрти и тешких оболења чак и код младих и здравих.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Дочек Нове године у Нишу плаћају анонимни „пријатељи града“

„Надали смо се да имамо нешто изванредно, али ретко је да видите одличне лекове са готово 90% ефикасности и 100% заштитом од смрти“, рекао је др Микаел Долстен, главни научни службеник компаније Фајзер у интервјуу.

Учесници студије су били НЕВАКЦИНИСАНИ, имали су благе до умерене ковид симптоме и били су позитивни, али су сматрани високим ризиком за хоспитализацију због здравствених проблема попут гојазности, дијабетеса и срчаних обољења. Лек су почели да пију у року од три до пет дана од првих симптома и трајало је пет дана, након чега су сви симптоми нестали. Баш као у Индији након узимања Ивермектина који су достављали на кућне адресе болесних о државном трошку и зауставили хоспитализацију и смртност.

Медицински факултет у Београду је пре неки дан и званично прогласио Ивермектин „нехуманим“ леком који не лечи корона вирус, али ће сасвим сигурно да препоручује и рекламира „Фајзермектин“ са истим саставом и учинком.

[table id=1 /]



Србин.инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *