Сале Коларевић: ДАНА ХИЈЕНА — ВЕЛИКА ПРЕВАРА У ИМЕ ФАРМАКОНАЦИЗМА

2

Др Даница Грујичић (Фото: Јутјуб)

„Изгибе мој народ , јер је без знања” (Ос. 4, 6.)

Готово две године смо у необјављеном светском биохемијско – психолошком рату. Рат се води против човечанства, као уосталом сви светски ратови савремене цивилизације. Све се води из једног планетарног центра и циљ је увек јасан : што више истребити човечанство да би се оно на крају свело на пројектовану „златну милијарду” робова који служе малобројној светској „елити”. Да би се робови могли ставити под тоталну контролу, морају се научити покорности и послушности. Лакше ће се ово извести ако се људи на планети трансхуманизују и у наставку дехуманизују. Тако наметање нано-технолошке модификације људског генома представља и последњи корак пред дехуманистичко микро-чиповање. И то путем нано-вакцина дизајнираних за ту сврху. Овиме се постиже трајна дегенерација људског рода, по жељи светског хегемона, тј. светског сионизма. И зато ако неко пред вас проспе ону отрцану флоскулу да су „вакцине највеће достигнуће савремене цивилизације” комотно му узвратите да та теза једнако може да важи и за светске ратове као и концентрационе логоре смрти .

У Србији су геноцидалне мере међу најблажима у Европи али зато је ПРЕВАРА најизраженија као нигде у свету. По сваку цену се иде на што већи обухват нано-вакцинисаних Срба. Многи Срби воле да кажу „вакцинисао бих се само ако би вакцина против ковида била произведена у нашем Торлаку”. Нема везе што је институт Торлак у рукама туђина. И што тако-рећи никада и није био наш. Односно био је „наш” колико је и Титославија била „наша”. Последњих година је у власништву Рокфелерове фармацеутске компаније Новартис. При томе многи Срби, будући смртно преплашени, не увиђају ни игру речи : Торлак ништа не производи, само препакује бочице са „Спутњик V” отровним једињењима произведеним у Русији. А ни тај Спутњик V није руски, што ћемо видети доле у приложеном.

За официјалну промоцију велике преваре извукли су кључног кеца из рукава – најпознатијег неурохирурга у Србији др Даницу Грујичић.
Прво да погледамо како је гебелсовски вешто конструисана лаж, с циљем да се што више оваца у Србији приведе клању :

https://srbin.info/politika/uhvacena-u-lazi-dr-grujcic-prica-kako-daje-vakcinu-svom-detetu-a-nema-decu/

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

А у ствари реч је о истом бућкуришу на који ће се само лепити српске етикете. То је признао и Ненад Поповић, министар за иновације и технолошки развој реп. Србије :
„У претходна два дана специјалисти са Торлака су, са руским стручњацима, напунили 3.000 бочица компоненте један и 3.000 бочица компоненте два.” Даље каже Поповић: „Супстанца која ће се допремити у Торлак биће из фабрике Гамалеја и она ће на специјалан начин бити транспортована у Београд на Торлак.”

https://rs.sputniknews.com/20210416/vakcine-sa-torlaka-poslate-u-moskvu-na-kontrolu-1125107595.html?fbclid=IwAR2NNFXqTdUlXPk8slYIoyU19AoHx3_4dPWiUFf8pfsGkkJiHl89G9UL7qE



Дакле никакве производње у институту Торлак нема а што видимо и на њиховом званичном сајту:

http://www.torlakinstitut.com/scc/page/55/%D0%92%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B5+%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B5

Пре него што утврдимо зашто фармаконацисти нису ни мало случјно докторку Грујичић одабрали за главног промотера геноцидалне преваре у Србији, открићемо и да та Спутњик вакцина из Русије, попут свих осталих ковид-вакцина, садржи у себи металне честице које чине наночип у телу вакцинисаног. Творац Спутњик вакцине Александар Гинцбург је и сам, посредно а недвосмислено, изјавио да она у себи има тзв. маркере којима се непогрешиво електронски детектује да ли је особа пелцована или није пелцована Спутњиком. (А и његово презиме… просудите сами колико је „руско”…)
Линк: https://zvezdanestaze.com/sokantna-izjava-tvorca-sputnjika-v-u-ovoj-vakcini-se-nalaze-markeri
Месецима већ кружи интернетом популаран видео једног руског новинара како се на његовом телефону из вакцинисаних особа, наравно Спутњик V хемијском инјекцијом, у апликацији Блу-тут очитавају ИП-адресе које су они добили приликом вакцинације.

Др Дана Грујичић је помпезно и пред ТВ камерама наводно примила прву „руску” вакцину препаковану у Торлаку за кога лажно тврде да је “домаћи”. Др Даница је само једна од многих јавних личности које своје „имунизовање од короне” јавно рекламирају на помпезни начин. А ево шта у ствари сви они пред ТВ камерама приме у своје тело :
https://borbazaistinu.rs/politicare-i-korumpirane-lekare-razotkrio-profesor-alessandro-meluzzi-politicari-primaju-placebo-imitacija-vakcine-meni-su-to-isto-ponudili/
И све с јасним циљем да се што више оваца – лоботомираних телевизијом и свом њиховом црном пропагандом – приведе на клање .

Прочитајте још:  Робин МекКи, уредник научне рубрике The Guardian: Само половина Британаца спремна да се вакцинише



До ове пЛандемије насилно су приводили отровном шприцању само децу. Унесрећени а отрежњени родитељи такве деце су годинама упозоравали на нарастајућу опасност по читаву нацију. На несрећу многа деца јесу постала трајни инвалиди после примљених вакцина и из Торлака. https://m.youtube.com/watch?v=5Hefd4AzApc&feature=share

И не само код нас, још више их је таквих у земљама бившег Совјеског Савеза. Има много осакаћених управо отровним једињењима збућканим у Институту за вирусологију, вакцине и серуме – Торлак БГ. Најпознатија афера са Торлаковим вакцинама била је у Казахстану (BSG и Polio вакцине) – https://centrasia.org/newsA.php?st=1082371680

Колико је Торлак “домаћи” показало нам је и време Вариола Вере у СФРЈ… Зашто се тада морао увести колосалан контигент вакцина „против великих богиња” из САД које за последицу има погоршање здравствене слике читаве нације? И зашто је данашњим окупираним медијима толико стало да нас што више навуку на данашњу ковид нано-вакцину из “домаћег Торлака” ? Од свих геноцидних превара ова у вези Торлака нам се чини највећа. Стратешки партнер института „Торлак” је швајцарски „Новартис”. Стварни власник и једног и другог је институт „Рокфелер” у САД , исти онај који је 1971/72. организовао допремање америчких „анти-вариола” вакцина те насилну вакцинацију скоро двадесет милиона Југословена. Фармацеутска компанија Новартис може да се „похвали” и својом прошлошћу тиме што њихови корени вуку до Трећег Рајха. У породичном стаблу компаније Новартис налазе се нацистичке фармако-компаније „Sandoz” и чувени „I.G. Farben”.
Линк : https://www.glas-javnosti.rs/drustvo/ciji-je-torlak-novartis-kao-strateski-partner-i-rokfeler-kao-vlasnik
I.G. Farben је највише познат по отрову „Циклон Б” за нацистичке гасне коморе. Током англо-америчког бомбардовања и разарања читаве Немачке 1944/45., цео комплекс овог хемијско-фармацеутског концерна остао је потпуно нетакнут. Премда су све грађевине унаоколо претрпеле разарање, ни једна једина бомба из савезничког авиона није бачена на I.G. Faerben ! Док је Sandoz , рецимо, најпознатији по стварању чувене синтетичке дроге ЛСД .

Докторка Грујичић својим јавним рекламирањем и промовисањем убојитих хемијских инјекција, те јавним давањем подршке да институт Торлак започне производњу истих и за децу Србије, сноси огромну одговорност за последице које ће тек настати код нано-пелцаних особа.



УБАЧЕНИ „ТРОЈАНАЦ” ХОБОТНИЦЕ

Да би могла делотворније да одигра улогу Тројанског коња у народу и буде јавности представљена као бескомпромисни родољуб, њена популарност код Срба је мас-медијски подешавана поступно.

Прво се политички компромитовала на једноставан начин. Нашла се на листи кандидата за председника републике Србије, године 2012. под редним бројем 7. Доживела је фијаско на председничким изборима. Потом је комплетан запис на интернету о целокупном Даницином предизборном ангажовању, једноставно и волшебно – избрисан (!?).

Затим се др Даница здушно ангажује на плану испитивања ефеката НАТО бомбардовања по здравље људи. Била на челу Комисије која би требало, по чињеничном утврђивању штетних учинака 78 дана НАТО агресије на Србију, да покрене и тужбу против НАТО алијансе зарад одштете на име погубних ефеката осиромашеног уранијума. Годинама се Даница не скида са телевизије с националним фреквенцијама, годинама урла против НАТО-а и све време прича како је нагли пораст оболелих од канцера резултат баченог осиромашеног уранијума, иако је истим бомбардовано углавном само Косово с Митохијом и ужа околина. Ништа о осталим, вероватно и важнијим узроцима рапидног оболевања нашег народа од рака… Никада ништа није, макар не у својим безбројним јавним наступима на националним фреквенцијама, ништа помињала о константном стресу коме је наш народ непрестано изложен тридесетак година уназад а као последица вођења вишедимензионалног рата против Срба, те да СТРЕС представља главни окидач за развој малигнитета у организму. Баш ништа ни о отровима којима смо свакодневно изложени, не само хемијским траговима с неба, већ и од масовног “домаћинског” прскања земљишта Тотал-глифосатом (забрањеним за пољопривреду у ЕУ), ни о опасној садњи ГМО култура… и тако даље. Не знам да ли би помињање свега тога узнемирило њене менторе у западној фармакомафији али је извесно да је тим начином за „своју патриотску борбу до сржи” постепено придобијала наивну јавност у Србији. У свакој ТВ емисији проф др Даница Грујичић би била представљана као неустрашиви борац за истину и правду свог напаћеног народа … И после толико година „грозничаве патриотске Данине борбе за истину и правду”, та Комисија НИ ЈЕДАН званичан извештај није поднела или објавила! Италијански адвокати, који су добили одштете за италијанске војнике (у саставу снага КФОР) тешко оболеле после боравка на Косову и Метохији, нису могли да се начуде што је наша Комисија (на челу са др Даницом) ОДБИЛА да преузме доказе које су они поседовали !?

Прочитајте још:  Богати се обогатили и у доба короне

Даницу Грујичић знамо и као јавног промотера Закона о обавезном донирању органа у Србији. Током лета 2018.г. у јавности се подигла велика прашина око контроверзног закона а трансплантолошки картел је у Србији овим видео погодно тле за наставак пута ка тихој легализацији овог уносног бизниса. Ако се осврнемо на забрану обдукција преминулих „од короне”, на заварене лимене сандуке и техничку могућност да респиратор може изазвати „мождану смрт” (а органи се ваде из живих а не мртвих људи), онда нас проста логика наводи на сумњу да се ово и догађа мимо нашег знања током ове пЛандемије? Иако неурохирург по професији др Даница се постарала да овековечи ступање на снагу контроверзног закона тадашњом изјавом :
„Они који не желе да буду донори не треба ни да добију органе уколико им то буде потребно једног дана.”
https://webtribune.rs/pokazala-pravo-lice-danica-grujicic-ko-nece-da-donira-organe-ne-treba-ni-da-ih-dobije-foto-formular/

Да подсетимо, Срби су с разлогом преосетљиви на „муљачине” око “донирања” органа а светска трансплантологија је само један од кракова светске хемио-фарма-медицинске хоботнице. Такође један крак те хоботнице свакако чини и фармацеутски картел, коме традиционално не одговара декриминализација Канабиса а о чему пишемо у следећем чланку као наставку приче о великој превари у име фармаконацизма .



Током ковид тоталитаризма докторка Грујичић је имала улогу особитог мас-медијског кловна у свеукупном корона циркусу. Покаткад била би теза, помало антитеза а кадкад и метатеза. Попут многих корона промотера и она је „прележала коронавирус”. А заразила се на месту где је много младих људи у затвореној просторији боравило без маске па је, ето, „закачила” опасан вирус (?). Ипак, највише нам је остала упамћена по лапсусу: „….Очекујем да ће се наши људи одговорно имунизовати Рајфајзер вакцином”, а што је очито подсвесна асоцијација на „Рајфајзен банку”. Суштинско је то што др Даница све време пЛандемије наступа са тезом како је овај „вирус вештачки и произведен у тајној лабораторији за потребе биолошког рата”. И нажалост није једина са причом о тзв. вештачком вирусу… Главно је да се подржава превара о смртоносном вирусу а онда је само по себи тзв. анти-вирус вакцина најбоље решење .

Е па лепо, сада више не мора да рекламира „Рајфајзера” (тј. Фајзер боцку)… дошло је до финализације еугеничког пројекта за Србију са „домаћим” Торлаком у власништву Рокфелера, у коме се „производе” пелцери тако што се само пуне и препакују бочице Спутњика V допремљеног из Русије, чији је творац не-Рус у компанији са већинским капиталом неруске (махом жидовске) олигархије.

Шта нам још треба да би смо схватили да Русијом од 1917. не владају Руси и да Србијом од 1944. не владају Срби !? Као и да су све данашње „националне” владе света окренуте против интереса народа своје земље и само су у најамничком односу према светском сионизму!

Прочитајте још:  Слатке полуистине, масне лажи и горка економска истина

П О Д Н А С Л О В ?

Сасвим је за очекивати да ће многи и после свега предоченог реаговати: “Ипак је др Даница врхунски неурохирург у Србији, многима је животе она спасила…”. Мало више заслепљени белим мантилима рећи ће и: “Докторка Грујичић је одличан специјалиста која оперише специјалним гама керамичким ножем…”. Да, докторка Грујичић је своју професионалну славу изградила на темељима алопатске корпоративне медицине, чији је доследан следбеник. И њени медицински успеси се искључиво темеље на концепту на ком почива и сама алопатска медицина. Без научних, или можда боље рећи догматских, постулата алопатске медицине и докторка Грујичић би вероватно била нико и ништа.

Али овде се ради о две концепције доживљаја стварности. За некога су пилуле направљене од деривата нафте, антивирус вакцине и хемиотерапија – лек. Док му је, на пример, уље цвета Канабиса опијум… и то опијум који можда може и да помогне. Некоме је, пак, уље цвета Канабиса лек, па и надлек ; док су му, рецимо, вакцине – оружје. Ономе ће, рецимо, вакцине здравствено помоћи јер верује да су вакцине лек, те по вери његовој биће му. Овоме ће од вакцине позлити, може и да умре, јер верује да је вакцина ништа друго до оружје ; а деривати Канабиса ће му помоћи и излечиће се, јер верује да је Канабис управо НадЛек !
И то је то супротстављање два доживљаја, два концепта .



Оно што овде желим рећи, заправо изнети као лично сведочанство, тиче се објективног поимања стварности а не нечег субјективно доживљајног, субјективно концепцијског. Наиме, лекари приватне клинике за Киропрактику у Београду, на којој се лечим годинама уназад , извукли су из безнађа човека коме је претходно његов хирург др Даница Грујичић упропастила вратну кичму на Неурохирургији КЦС-а. Човек се до оболевања од цервикалне дискус-херније бавио спортом. До операције на Неурохирургији могао је још све да ради осим спорта. А после стручног алопатског третмана код неурохирурга др Данице тегобе у вратној кичми су му онемогућавале готово и просто кретање. Некако ипак, на време је дошао у ову клинику те је сместа стављен на програм Киропрактике. Након лечења Киропрактиком, физичке способности су му се враћале једна за другом ; свега месец-два дана од свршетка успешног лечења Киропрактиком у потпуности се опоравио и чак вратио на бављење својим спортом.

Хтео бих истаћи следеће.
Када такви врхунски стручњаци (хирурзи) излече, избаве из муке свог пацијента, глас о томе се прошири брзином светлости и тако доктори стичу славу. Но када исти ти доктори, истим тим методама лечења, свога пацијента гурну у још већу муку него пре, е онда се о таквим случајима ћути и организовано заташкава.

Због тога и изнесох описани медицински пример, чији сам и лични сведок. Има тога још… много тога сличног овоме, али услед недостатка простора сматрам да је за сад и ово довољно, макар нам само послужило као пример. Јер, преопширна је област за разматрање колико је уопште пожељна било каква хирургија за тако озбиљна оштећења на кичменом стубу…

А Киропрактика као апсолутно природна метода лечења и најкомпликованијих зглобних оштећења – још и ово за крај – у Србији још увек није службено призната за званичну методу лечења (!). Стога о овом случају лично сведочим као дугогодишњи пацијент дотичне клинике, никако у име клинике или особља клинике које чак ни не зна да је овај специфични медицински случај мени познат.

___________________________________

Сале Коларевић

Следи наставак …
Наслов другог дела :
„ ДАНИЦА ВРИШТАЛИЦА — У РАТУ ПРОТИВ КОНОПЉЕ ПРВА ЈУРИШНИЦА ”

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Сале Коларевић: ДАНА ХИЈЕНА — ВЕЛИКА ПРЕВАРА У ИМЕ ФАРМАКОНАЦИЗМА

  1. Зло влада светом структурално у виду пирамиде зла на чијем врху је сам сотона који влада палим духовима. Сотону симболизује тзв. “свевидеће око” на самом врху пирамиде. Испод тог “ока” су “просветљени сионски мудраци”, односно јудео масони од којих и полази програм поробљавања света изнет у Протоколима сионских мудраца. Тзв. “владе” широм Планете су приватизоване и под контролом јудео банкарске елите која их је купила за шпекулативне доларе, евре, фунте, шекеле… Политичари, новинари, научници, стручњаци, лекари, религијске вође, јавне личности… које признају лажну куртону и заговарају душе-погубну “вакцинацију” су смо радници сотонистичке елите која вековима ради на пројекту једне светске над-владе и зацарењу јудејског “месије”-антихриста над целим светом, односно над свим тзв. гојским народима. “Вакцинација” је глобалистички пројекат депопулације и контроле светског становништва и пут у трансхуманизам који заједно са 5,6… Г мрежом и системом тзв. “вештачке интелигенције” треба да затвори човечанство у глобални електронски логор у којем би дигитални робови новог доба били строго програмирани са блокираном свешћу, без слободне воље… Дакле, сотонистички циљ је уништити човека као Боголико биће. Жетва је последак овога света и ђаво свакако долази по своје, а Бог по своје. Ближи се Други Христов долазак који ће сваком узвратити према вери и делима његовим

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *