Чеда Јовановић: Највеће пи*ке су антиваксери, Вулин да се убије због Кона

2

Чеда Јовановић (Фото: Јутјуб)

Председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић напао је противнике вакцинације и рекао да министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин “треба да се убије” због тога што полиција није реаговала на протест испред зграде у којој живи епидемиолог Предраг Кон.

Јовановић је у синоћној емисији Хит Твит рекао да је био ужасно тужан када је испред стана у ком живи доктор Кон видео антиваксере који су епидемиолога називали „Менгеле“.



“Био сам ужасно тужан када сам видео шта се десило доктору Кону. Није он прва особа ком долазе пред кућу. Ја се Вама дивим господине како сте то изнели, ужасно ми је жао што је таква слика отишла из овог града у ком има много више пристојног света, него оваквих будала. Ја после ковида нисам могао да дишем и отишао сам два месеца у Грчку. Ја бих био много мање толерантан, него што је то данашња власт”, рекао је Јовановић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Чеда Јовановић: Највеће пи*ке су антиваксери, Вулин да се убије због Кона

  1. Ха, ха … гле га само урађеног стероидима и осталим фармо шпецијама лакшим и тежим, само му “бустер” фали ( даће Бог и њега њему ) па да га ни црви, глисте, гљивице, бактерије … неће шћети изјести а камоли усрани вирус … препарирао се за свог несретног живота као лењин само даље од њега упаљач и шибицу ко зна какву експлозију може изазвати … ПИЧКО ВИДИ ШТА ШВАБЕ АНТИВАКСЕРИ ШВАПСКИ ПРЕЦИЗНО ЧИЊЕНИЧНО СРОЧИШЕ А И ДА НЕ СРОЧИШЕ ТО И МАЈМУНИ ЗНАЈУ ОСИМ АКО НИСУ УРАЂЕНИ ха, ха, ха
    https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2021/05/18720/ACYAIw1061ADsAJgAj1080ADsAJgAj_480p.webm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *