ЈЕЗИВО! У цркви вакцинисали децу без пристанка родитеља, дали им дозе за одрасле!

0

(Фото ЕПА/ ARSHAD ARBAB)

Нови извештај детаљно описује како су двоје деце из Тексаса млађе од 10 година примили пуне дозе од 30 микрограма вакцине против Ковид-а “уместо слаткиша” 31. октобра у једној цркви, а једно је одмах искусило штетне последице/реакције на ову вакцину.
Двоје деце, 6 и 7 година старости, незаконито су примили дозе вакцине против Ковид-а и то дозе намењене за одрасле особе, наводи се у извештају The Epoch Times-а.

Инцидент се догодио током окупљања поводом Ноћи вештица у локалној цркви у Гарланду у Тексасу, где је град успоставио центар за вакцинацију. Медицинске сестре на овом догађају нису имале дозволу да дају вакцине деци млађој од 12 година.

Малој деци су оне незаконито убризгале пуне дозе од 30 микрограма вакцине против Ковид-а, што је 3 пута веће од дозе од оне коју препоручује Управа за храну и лекове (FDA) за децу од 5 до 11 година. Према извештају, најмање “једно од деце је доживело нежељене реакције одмах након” убризгавања ове вакцине против Ковид-а.



Оцу шестогодишњака, Јулиан Гонзалес-у, медицинске сестре су рекле да би његово дете могло да прими вакцину произвођача Фајзер. “Полазећи од њиховог самопоуздања и онога што смо до сада све прочитали, сви смо били за,” рекао је овај отац локалним медијима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Савезне здравствене власти 31. октобра нису одобриле ову вакцину против Ковид-а за употребу код деце млађе од 12 година. У Америци је тек недавно добијена дозвола за вакцину против Ковид-а за децу узраста 5-11 година, са тим да дозе буду мање од 10 микрограма. Разлог томе јесте висок ризик од поствакциналне упале срчаног мишића код деце.

Прочитајте још:  ЛОНЧАР: Kада смо силом натерали родитеље да вакцинишу децу то је дало резултате …

Након што је обавештен да је његово дете незаконито примило пуну дозу ове вакцине, Гонзалес је упитао: „Одакле та одлука? Ко је (медицинским сестрама) рекао да могу то да понуде?”

Градско одељење за здравство у Гарланду потврдило је у изјави локалним медијима да вакцине против Ковид-а није требало давати, додајући да се инцидент догодио “грешком”. Тврде да су у комуникацији са родитељима деце, који их прате због нуспојава.

Стање 7-годишњег детета није познато. У међувремену, пријављено је да су се нуспојаве дечака Гонзалеса ублажиле.

Ово не би био први пут да су деца којој је непрописно убризгана Фајзер вакцина против Ковид-а доживела нежељене реакције.

Како је Нулта Тачка раније пренела, двоје мале деце је такође “случајно” добило вакцину против Ковид-19 уместо вакцине против грипа у Индијани, према локалним медијима у октобру. Сада, према њиховом педијатру, обоје имају “проблеме са срцем”.

FDA је знала за бројне нуспојаве код деце “везане” за Фајзер вакцину пре него што је одобрила за децу од 5 до 11 година, али је свеједно дала дозволу.

Надаље, можда случајно, FDA је одобрила “први орални лек за разређивање крви за децу” само неколико месеци пре увођења вакцине против Ковид-а за децу од 5 до 11 година. Одобрени лек, Прадаxа, је орални лек који је намењен за лечење деце од 3 месеца до 12 година код венских тромбоза, стањем које укључује стварање крвних угрушака у венама.
Прадаxа је “први лек за разређивање крви који је одобрила FDA и који деца могу узимати орално”, према саопштењу FDA.

[table id=1 /]



Нулта Тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *