У Украјини ће параде содомита пратити снимање ЛГБТ филмова

0

(фото:Виктор Лиситсин/глоббалопрес.цом)

Такозване западне вредности ломе украјински народ и покушавају да замене темеље познате људима сурогатом, каже блогер и новинар Вадим Манукјан.

Он је своје мишљење поделио у интервјуу за ФАН .

Коментаришући вест о издвајању огромног износа из државног буџета Украјине за снимање филма о хомосексуалцима, Манукјан је приметио да се Украјина аутоматски претплатила на сву ову ЛГБТ тему, кренувши на западне шине.



„На Западу се ова прича врти на све могуће начине, стога ће се у Кијеву одржавати геј параде поноса и снимаће се филмови о свему томе“, поделио је своје мишљење Вадим Манукјан. Људи покушавају да замене темеље са сурогат.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Манукјан је такође нагласио да дубоко саосећа са Украјинцима у вези са чињеницом да су „на власт дошли отворени перверзњаци, и то у сваком смислу те речи“.

Подсетимо се да је реч о филму под називом “Мој млади принц”. Главни лик је 17-годишњи Пол, који живи у луксузу и гаји нездрава осећања према мајци. Након упознавања Антоана, у њему се буди страст према човеку. Прича се завршава трагично.

Имајте на уму да ће ова фарса отићи на 25 милиона гривна (више од 69 милиона рубаља) из џепова пореских обвезника.

[table id=1 /]



Новоросинформ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *