Угоститељи нису спремни за мере, штету нико не надокнађује

2

Foto Tanjug

Слађана Трајковић из удружења Заштитник предузетника и привредника изјавила је у Дану уживо, говорећи о продужењу важења ковид пропусница од 20х, да “угоститељи нису спремни за нове мере”. Наводи да су “угоститељи већином донели став да не деле госте”. “Једино што могу је да затворе локале на своју штету, а да притом нико ту штету не надокнађује, и нико није одговоран за штету која се наноси угоститељима”, истиче она.

Према њеним речима, став удружења је противљење ковид пропусницама.

„Сматрамо да је то противуставно и да се на тај начин крше одређени закони ове земље. Негде се по том питању слажемо с председником који је исту изјаву дао недавно. На тај начин се ограничава радно време и пословање привредника, а са друге стране се не надокнађује штета на адекватан начин. Ми се залажемо и за распуштање Кризног штаба који више нема никакву сврху, јер су све мере до сада само на штету привредника, а нису дале резултате што се тиче заустављање ширења вируса“, тврди она.



Додаје да су „угоститељи већином донели став да не деле госте“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Пре свега немају права да контролишу госте, овог пута ће затварати локале у 20х, то је став већине угоститеља. Број угоститеља који ради је врло мали, то је можда до пет одсто, већином су то клубови који негде сматрају да је боље да раде на било који начин него да уопште не раде“, каже она.

Истиче да је у ресторанима „непријатно да прилазите породици где има и вакцинисаних и невакцинисаних“.

Прочитајте још:  КО ТО У РУМУНИЈИ ЗАГОВАРА „ОСЛОБАЂАЊЕ” ТИМОЧАНА ИСПОД „СРПСКОГ ЈАРМА“



„Онда угоститељ мора да каже ‘извините, ако немате сертификат, морате да изађете’. Више ни привредници ни грађани не верују систему који доноси такве мере, а пре тога их ни сами не поштују“, каже она.

Према њеним речима, „угоститељи нису спремни за ове мере“.

„Једино што могу је да затворе локале на своју штету, а да притом нико ту штету не надокнађује, и нико није одговоран за штету која се наноси угоститељима“, истиче она.

[table id=1 /]



Н1

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Угоститељи нису спремни за мере, штету нико не надокнађује

  1. Угоститељи нешће делити госте на шприцераше и пивопије АЛИ фармомафијаши хоће делити своје на платном списку као КОРИСНЕ и НЕКОРИСНЕ ИДИОТЕ.
    О чему је реч? О каквим идиотима?
    Бели мундири мисле да их фармоафија ловари $$$$$ зато што су им бели мантили испеглани на шав, али су се зајебали за ту кинту морају још играти и руски крвави рулет за све паре, ако не опали први судњи и оду у тамницу да пуше ките чуварима, пуши ће ките улици.
    Кренуо обрачун! јавља глобалистички БЛИЦ ко не шће радити вредно даноноћно без предаха као кон и остали кризни стожери чека их монстер-тужба, избор им и није неки, или ће да им суде глобалисти ( путем нашег часног суда и тужилаштва ) или антигобалисти на улици финале финала, почиње, биће врућа и интересантно ево и доказа:
    https://vidovdan.info/trovali-decu-citostaticima-zbog-provizije/
    кон има више од туце станова и отпремнине охо хооооо …. али не кани ићи у заслужену муууууу … по свим критеријумима пеМзију, уморан јесте и пара има али ипак живне чим прочита како непослушне пајде налазе поштари да им уруче тужбе за корупцију иако су много ситније рибе пљуцкавице … држ се коне кућо стара ринтај, боље да те стрефи и срчка од даноноћног рада него фармо мафијашки БЛИЦ бустеррррр

  2. Циљ оваквих неуставних и незаконитих “мера” очигледно јесте уништити привреду, изгладнити народ и бацити га на колена што води у анархију. Тзв. “кризни” штабови су подигнути изнад Устава и закона у већини држава и путем незаконитих одлука преко тих штабова врши се терор над грађанима, уништава се економија, крше се основна људска права, ускраћује слобода и ствара притисак на народ који ће кад тад “експлодирати” и друштва широм света ће завршити у анархији и хаосу где ће се као “решење” појавити светска централизована влада. И зато се и прави управљани глобални хаос.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *