Глобална елита страхује од побуне народа

1

(фото:Нулта тачка)

Како казује генерални директор компаније Ларге Доомсдаи – Бункер Буилдер, један од највец́их светских градитеља бункера судњег дана за елитисте, “они који су на власти тренутно страхују од „побуне“ оних којима владају.”
У интервјуу за  Канадиан Препер, Рон Хубард, извршни директор Атлас Сурвивал Шелтерс, каже: „посао изградње бункера“ је експлодирао јер елитисти почињу да страхују да ц́е се маса људи пробудити.

Људи нису свесни да су робови. Њихово буђење ће бити кобно за елите које их вековима израбљују и отимају плодове њиховог рада. Народ се буди из илузије да је слободан и почиње да схвата своју улогу у целокупном људском друштву.

Ово је добра ствар, али такође знамо да владари неће лако пасти. Међутим, како се 2021. година ближи крају, посао са бункерима судњег дана се стално повец́авају и они који купују ове бункере су ти који се тренутно плаше „великог буђења“ или „апокалипсе“, подизања вела. Они се плаше да људи коначно схвате да су рођени у ропству.



Хабард упозорава да је један од разлога зашто се то сада дешава тај што глобалисти верују да се “побуна” спрема у Америци и вероватно је веома близу, а амерички народ постаје све љући на цео естаблишмент и оне који га контролишу. Систем је у квару. Људи ментално еволуирају и многи знају да не треба да буду робови.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оно што елитисти желе је огроман хаос и поделе, због чега смо подељени на све могуц́е начине. Ако не можемо да се сложимо и радимо заједно, они ц́е постиц́и свој циљ.

Прочитајте још:  Уједињено човечанство без Бога

„Елите тренутно скоро искључиво граде бункере јер они то могу да приуште“, каже Хабард у видеу.

„Америка је за неколико дана, ако не и недеља од побуне. Тренутно постоји панична куповина бункера, посебно у Сједињеним Државама.

Каже да то није само у Сједињеним Државама. Цео овај дух слободе и слободе од влада је постао глобалан. Они знају да губе контролу и да се ускоро спрема велика непослушност јер људи коначно схватају да нису рођени да буду робови било које владајуће елите.
Не морамо од овога да правимо насилну побуну, па чак и Хабард признаје да ово нец́е нужно бити насилна побуна. Али то ц́е се десити. Како се људи суочавају са губитком посла и свега за шта су годинама радили, нец́е имати другог избора него да се пробуде за оно што се заиста дешава.

Да ли је ова прича пласирана са разлогом да дође до “глобалног буђења” или само као још један инструмент манипулције, остаје сваком индивидуално да процени?!

[table id=1 /]



Игор Михајлов/НултаТачка/ЗероХедге

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Глобална елита страхује од побуне народа

  1. Правој, невидљивој, јудео банкарској елити (Ротшилд, Рокфелер, Варбург, Морган, Виндзор, Синклер, ДуПонт, Шиф…) и треба побуна народа против видљивих квази елита: председника, премијера, министара, милијардера, милионера… Изманипулисана, побјешњела гомила ће кренути јуришати на јудео масонске пијуне, односно на домаће “владаре” што води у оркестрирану светску револуцију, рат свих против свих, социјалну и економску катаклизму, глад, невиђену анархију и хаос. Анархија сама по себи не може дуго трајати и пре или после појавиће се “решење” у виду једне светске владе која ће заменити гојске псеудо елите. Господари новца, хаоса, рата, револуција, мас медија-“стварности”, корпорација, гојских “влада”… су давних дана изградили подземне градове у којима ће седети и смијати се глупим гојама који ће се међусобно клати до изнемоглости. Kaд сломљене гоје завапе за “миром” и “редом” појавиће се јудејски “месија”-Библијски антихрист као “миротворац” и “спасилац”-вук у јагњећој кожи. Овцама је замка постављена. Само, нису све овце “њихове”. Имају на Земљи и оне овце које чекају Небеског Пастира који душу своју положи за овце своје и чују глас његов и за њим иду. Тај Пастир вели: “Ја моје знам и моје Мене знају и за Мном иду; Ја ћу им дати Живот вечни. Нико их не може отети од Мене, овце су моје у руци Оца мог; Мој је Отац већи од свију.”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *