Мајка ван себе: малолетни син отишао у апотеку, вакцинисали га против ковида!

0

(Фото ЕПА/ ARSHAD ARBAB)

Није излован случај да се малолетници вакцинишу без сагласности родитеља. На разне покварене и подмукле начине, фарамако профитери “навлаче” млађе од 18 година на танак лед, како би заобишли пристанак родитеља и вакцинисали их.
Родитељи су бесни због тога, али до сада нико није сносио консеквенце због ових законских преступа.

Такав пример је и код маме из Калифорније, која упозорава друге родитеље након што је апотека CVS дозволила њеном сину тинејџеру да добије ињекцију ковид-19 без њеног пристанка.

Овај инцидент се догодио у апотеци CVS у Дејвису још у јулу, али огорчена мама каже да не жели да престане да прича о томе, јер тиме упозорава и остале родитеље на потенцијалну опасност.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Па с тим у вези, госпођа Аројо каже:

“Мој 16-годишњи син је рекао:”

-“Боли ме рука”, а ја сам рекла:

“Шта се догодило?”, присећа се мама говорећи ово локалним медијима.

А он јој је рекао:

-“Добио сам вакцину против ковид-а”, а ја сам рекла “Чекај, шта?”

CVS Сакраменто извештава: “Аројо тврди да јој је фармацеут рекао да само покушава да вакцинише што више људи у заједници да би људи били безбедни.”

Мама каже да је забринута да би могло доћи до трајних нуспојава од експерименталне вакцине против ковид-а, која није била подвргнута истраживањима да би се утврдили дугорочни резултати.

„Постоји закон, постоје процедуре које се не поштују“, рекла је Аројо, додајући да је „стварно забринута због чињенице, јер не зна шта ће му ово учинити“.

Постоје три начина на која малолетник у савезној држави Калифорнији може да добије дозволу за вакцину, а сви они подразумевају пристанак родитеља или старатеља на медицинску процедуру.
Мама каже да ниједна процедура сагласности није испоштована и да нико није одговарао.

Прочитајте још:  Мајка која тврди да јој се ћерка забављала са дечаком убицом: НИЈЕ БИО ЗЛОСТАВЉАН, ОН ЈЕ МОНСТРУМ! (ВИДЕО)

„Има 16 година. Ја то потпуно разумем, али ни на који начин, ни у ком облику нити у било којој форми нисам дала сагласност да он добије вакцину и нисам била присутна када се то догодило“, рекла је Аројо. „Желим да фармацеут законски одговара за своје поступке и немар.”

У изјави за CVS, виши менаџер CVS Health-а за корпоративне комуникације Ејми Тибо је тврдила да они испитују ствар, наводећи: „Свесни смо забринутости госпође Аројо и извинили смо јој се када нас је првобитно контактирала. Посвећени смо поштовању свих прописа о вакцинацији и у процесу смо даљег разматрања овог питања.

Имамо такође сличне примере где се деца вакцинишу без присуства родитеља, као што је случај са Хаваја, када су у питању малолетници од 5 до 11 година, међутим и у том случају је била потребна сагласност родитеља.

Јасан је нацрт Светске здравствене организације УН-а из 2014. године, који детаљно описује подмукли план глобалне здравствене власти да деца заобиђу сагласност родитеља. Овај подухват је потпомогнут са виших инстанци, јер било би незамисливо кршити законе, а за то не сносити последице. Закони су по свему судећи мрежа за мале мушице, кроз које велике муве лако пролазе.

[table id=1 /]



Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *