Ивица Дачић: Рефорендум о промени Устава требао би да се одржи 16. јануара

2

Ивица Дачић. (Фото: Јутјуб)

Председник Скупштине Србије Ивица Дачић рекао је данас да би рефорендум о промени Устава, у дело о правосуђу, требало да се одржи 16. јануара, наредне године.

Он је, за ТВ Пинк, навео да је план да се 25. новембра у Скупштини усвоји Закон о референдуму а 30. новембра текст амандмана на део Устава који се мења.



„Неки су мислили да то буде 29. новембар али нисам хтео да се то везује за време социјализма“, рекао је Дачић.

Он је, поводом примедби зашто се у Закону о референдуму мења цензус везан за излазност градјана, рекао да је се то чини како би се усагласио са Уставом који је донет 2006. године.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Бета

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Ивица Дачић: Рефорендум о промени Устава требао би да се одржи 16. јануара

  1. ……….29 November….hahahahaha.
    Picko jedna katolicka.
    Ustasko-komunjarska izdrkotine.
    Ratluk Mirin.
    Krmku masni,dogorava vasa IZDAJNICKA svega.
    Spremaj”kuferce”pa tutanj,neve vise da se pozovi 5-oktobar,ovoga puta bice”RUMUNSKI CRNI PETAK”…Ja to rekoh a ti razmisli.
    Pogresnu si lokaciju izabrao za”motel”jos uvek ima”Postenih valjevaca…SRBENDA”.

  2. енглези га наместили на чело криминалног геноцидног спс-а зато што воли кофере пуне банана, брљу, глуп, кваран, самобитан, идеалан за понизног слуга … ( погодан за обраду ) па са таквом дебелом наџибраном будалетином и његовим дебелим халапљивим партијцима могу Србију пљачкати и уништавати како им је воља дању, ноћу, лети, зими, радним данима, празником … и тако деценијама, али како оно мусолини заврши наголо, наглавачке … и је ли неко одговарао за то? наравно да није као и што сада у Србији нико не одговара за мега пљачку, насиље, варање, издају … какви дебели образи од џаба ране и брље из скупих ресторана, па како да не буде дебео када је џабе а не може се контролисати у ждрању, локању као и у издаји

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *