Лажни светитељи и православне баба ванге

0

Баба Ванга (Фото: Јутјуб)

Последњих година смо преплављени пророчанствима неких нових светитеља, већином припадника званичних цркви, које опште са Сатаном, односно, оних цркава, које су органски чланови Светског Савеза вјештица (Светски Савез Цркава – легион свих јереси и паганства на земљи).

Посебно су та пророчанства учестала из Московске Патријаршије и новокалендарске грчке цркве, које су штанцовале своје ”светитеље”, које припадници истинских православних цркава или зилоти, не сматрају за светитеље, јер још бивало није да светитељи засијају из саборно осуђених јереси и отпадниству ма какав врлински живот водили и вешто беседили.

Главна одлика правих светитеља је ревност за вјеру и страдање за њу. Нажалост, главна одлика нових и веома сумњивих светитеља је дух погађачки, па се понекад неки од њих могу назвати “православним баба Вангама”.



Напримјер, човјек лаик, који би пратио модерно православље, могао би да помисли да осим такозваног светог Пајсија светогорца у историји није постојао други светитељ. Па онда читава плејада такозваних светитеља из КГБ московске парасинагоге.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тај Пајсије је био једно вријеме зилот, па га је онда ђаво преластио и од зилота или истинских православаца се одметнуо код Саборно анатемисаних екумениста новокалендараца, гдје је онда до краја живота помињао сатанисту Вартоломеја и за тог сатанисту говорио како је најбољи васељенски патријах.

Пајсије је био веома обдарен духом погађачким, па је кажу погађао боље него баба Ванга.



Чак је имао и пророчанство о трећем светском рату, који ће започети сукобом Грчке и Турске. То пророчанство није било његово, него неког другог духовника са Свете Горе, али га је Пајсије патентирао као своје.

Прочитајте још:  Језуита и агент ЦИА Добријевић прави хаос у Њујорку

За издају православља, константинопољска масонска ложа је Пајсија прогласила за светитеља а након њега читава плејада бивших зилота, који су се продали сатани и вратили се у јерес екуменизма и у нови календар, чекају на ред да буду канонизовани.

Свима њима је карактеристичан тај дух погађачки. Ни један једини од њих није ревновао за Цркву нити је због тога страдао.



Ево и данас има неки Епифаније, професионални погађач из екуменистичке и новокалендарске антиохијске парасинагоге и он се рекламира на сва звона.

А шта да кажемо за проклету и безблагодатну Московску Парасинагогу, којом буквално управља рабинско вијеће злих стараца.

Та Сергијанска јеретичка лажи црква богоборних чекиста (МП – Московска Патријаршија) је од светог патријаха Тихона анатемисана (као и од великих свештенимученика и исповедника Руске Катакомбне Цркве на којој је почивао Дух Свети) и у лажној сатаниној цркви Московској Патријаршији постоји једна јеврејска институција, која се зове “институт за научни атеизам”, која служи ради расатурања вјере православне.



Е преко тог института се сваки мјесец у Совјетији штанцује по нека саблазан. Преко тог института су проглашавани сви светитељи московске парасинагоге.

Преко тог института је објављено Сатанино секташко учење о дјечаку Вјечиславу (анђелу који је постао човјек), преко тог института и КГБ-а су активирали и пагански родоверски покрет и преко тог института је објављен мали милион баба, ђедова и осталих људи, који су доживјели клиничку смрт и били на небу.

Познато је да су после јеврејске окупације Русије, сви, али сви ревнитељи за вјеру били у Катакомбној Цркви или у емиграцији и да ниједан једини светитељ није могао остати у заједништву са проклетим и анатемисаним Стаљиновим КГБ епископима и патријасима.

Прочитајте још:  Како и када су екуменисти преузели власт у СПЦ



Такође је позната ствар да Руска Православна Црква Загранична све те КГБ светитеље није сматрала светитељима.

Не требају нам никакви светитељи са духом погађачким, него светитељи, који су били свети због ревности за вјеру и страдања за њу, што је главна одлика светитеља.



Ако има један такав међу новокалендарцима и КГБ Московској Парасинагоги, који су данас јако активни у геноциду људског рода са шприцевима ковид вакцина, онда таквога покажите, да га видимо.

Али једнога таквога међу плејади лажних светитеља из ових антицркава наћи нећете.

[table id=1 /]



Вукман Чејовић

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *