FILE PHOTO: A U.S. Army soldier from the 2nd Armored Brigade Combat Team, 1st Infantry Division, prepares Pfizer coronavirus disease (COVID-19) vaccines to inoculate people in a mass vaccination site supported by the federal government at the Miami Dade College North Campus in Miami, Florida, U.S., March 10, 2021. REUTERS/Marco Bello

[table id=1 /]

Шта је „образац опадања имунитета“

Почетком септембра амерички председник Џо Бајден најавио је да ће вакцинација у земљи бити обавезна за владине званичнике, војно особље, медицинско особље и запослене у великим компанијама са више од 100 запослених. Од 10. новембра, према званичним подацима, 58,6% грађана САД је било потпуно вакцинисано, 68,2% – потпуно и делимично (светски просек до тог датума био је 40,5 и 51,8%, респективно).

Ево још података. Информациони систем ВАЕРС је крајем октобра забележио 18.078 смртних случајева од Цовид вакцина. Плус, стотине хиљада негативних последица: 20.110 случајева „по живот опасних“ стања; 28.112 случајева „сталне слабости“; 88.658 хоспитализација; 95.898 случајева „хитних позива лекара и хитне помоћи“. И то не рачунајући 370.634 случаја који су категорисани као „негативни“ који се не сматрају тешким. Истовремено, недавно истраживање америчких научника показало је да је статистика умрлих у Сједињеним Државама потцењена за ред величине.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Да ли због боље свести о „негативима” вакцинације, било због неких психолошких карактеристика, Американци су „тврдоглавији” у свом негативном односу према вакцинацији од грађана других економски развијених земаља Запада. Ево рашчлањавања Американаца по питању њиховог става према вакцинацији средином октобра (%): потпуно или делимично вакцинисани – 65,05; нису вакцинисани, али планирају да то ураде – 3,84; неодлучан по овом питању – 5,25; категорички против вакцинације – 25,86. А у земљама попут Шпаније и Јапана мање је категоричних противника вакцинације – 14%; у Аустралији, Канади и Данској – 17%; у Италији – 18%; у Француској – 20%

Посебно је много таквих „тврдоглаваца” у неким групама за које је по упутству председника САД обавезна вакцинација. Прво, ту су лекари. Друго, војни и обавештајци (ЦИА, ФБИ, НСА, итд.). Што се тиче доктора, то је разумљиво, зашто војска? Ево једног примера.

Када је Вашингтон припремао операцију свргавања Садама Хусеина, амерички обавештајци су известили (или смислили?) да би Ирак могао да користи бацил антракса као оружје. И војска, која је обучена за операцију, вакцинисана је. Многи од њих су касније добили инвалидитет од такве „заштите“ и били су приморани да се повуку из оружаних снага из здравствених разлога (углавном су били пилоти). Вакцинација, на срећу многих, није завршена. Ова прича није била много рекламирана, али је није било могуће у потпуности сакрити. Шест повређених војних лица тужи шефа Пентагона, секретара за здравство и шефа ФДА (Управа за храну и лекове). Постоји много таквих прича које су класификоване као „тајне“.

Прочитајте још:  Сарадници ЦИА починили ужасне злочине над децом

Почетком новембра, према подацима Пентагона, најмање 12 хиљада пилота и запослених у америчким свемирским снагама остало је невакцинисано. Министар морнарице Карлос Дел Торо рекао је 4. новембра да је стопа вакцинације у морнарици достигла 99,4 одсто, док је маринаца близу 95 одсто. За копнене снаге САД назива се цифра од 90%.

Најнижа цифра за Националну гарду: нешто више од 50 одсто војске примило је прву дозу вакцине (број Националне гарде, заједно са резервистима, је 800 хиљада људи). Што се тиче америчких специјалних служби, тамо су поверљиве информације о напретку вакцинације. Међутим, према речима члана одбора за обавештајне послове Представничког дома Криса Стјуарта, крајем октобра најмање 20 одсто запослених није вакцинисано у неколико обавештајних агенција, а до 40 одсто у неким структурама обавештајне заједнице. .

Руководство Пентагона и војна команда још не знају које мере да предузму у односу на одбијаче. Власти се плаше да ће одлазак вредних кадрова из оружаних снага постати скандал. Ово ће се сматрати слабљењем одбране земље. Губитак, на пример, 12 хиљада војних пилота је заиста озбиљан ударац.

Међутим, ово није све. Америчка војна машина се касније може суочити са стварним губицима. Бројни политичари кажу да је укупна вакцинација од 1,3 милиона војника лишила Америку војске. То ће се постепено откривати. Чак и на основу досадашњих званичних података ВАЕРС-а, смртни случајеви од вакцине су отприлике 90 на милион људи који примају најмање једну вакцину. А ако узмете у обзир да ВАЕРС систем десетоструко потцењује смртност вакцина, онда испада 900 случајева на милион људи. Истовремено, систем још само десет месеци има податке о морталитету. Стопе морталитета могу порасти, јер се о дугорочним „негативцима“ заиста ништа не зна.

Прочитајте још:  Напумпавање Украјине оружјем може довести САД и Русију на пут директног војног сукоба

Водитељ Фок с Њуза Такер Карлсон истакао је у септембарској емисији да је ризик од озбиљне болести и смрти у америчкој војсци изузетно низак, да су оружане снаге углавном младе и доброг здравља. Он се позвао на интерни извор Пентагона, према којем је за годину и по дана „пандемије“ у оружаним снагама умрло само 46 људи. Али „пандемија психозе“ коју је промовисао Џо Бајден у вези са вакцинацијом задала је озбиљан ударац особљу. За неколико месеци самоубиство је извршило 156 војника. А ако почне нови талас смрти као последица тоталне вакцинације, Америка би, страхује Такер Карлсон, могла потпуно да изгуби своју одбрану.

Важан део америчке војне медицине је Ветеранс Хеалт Администрејшн (ВХА), која служи војним пензионерима. Ауторитативни часопис Сциенс објавио је 4. новембра чланак Заштита вакцинама против САРС-ЦоВ-2 и смрт међу америчким ветеранима током 2021. године (Протецтион витх вацциес агаинст САРС-ЦоВ-2 анд морталити оф УС ветеранс ин 2021). Студија покрива период од фебруара 2021. до октобра 2021. године, а њени подаци покривају приближно 2,7 одсто становништва САД.

У чланку се напомиње да су на самом почетку године фармацеутске компаније које су нудиле лекове са гласничком РНК БНТ162б2 (Фајзер – БиоНТек) и мРНА-1273 (Модерна), као и вирусни векторски лек ЈЊ-78436735 (Џенсен), обећале подједнако висока ефикасност од 95%. Од 1. фебруара до 1. октобра 2021. године смањена је ефикасност за све врсте вакцинација и за све категорије лица. У марту је ефикасност вакцине пала на 86,4% за Џонсон & Џонсон, 89,2% за Модерну и 86,9% за Фајзер. До четвртог квартала 2021. ефикасност је пала на 58% за Модерну, 43,3% за Фајзер и тричавих 13,1% за Џхнсон & Џохнсон.

Ленс Д. Џонсон, у свом чланку од 8. новембра Нова студија показује да су вакцине пале са 88% ефикасности против ковид инфекција на само 13% у само неколико месеци. % за само неколико месеци) пише: „Најновија истраживања показују да захтеви за вакцинацијом постављају ветеране и војно особље у опасности од трајног система убризгавања ради заштите од инфекције. И он (систем. – В.К.) угрожава општу готовост трупа. Обавезни захтеви угрожавају не само права ветерана на аутономију, лична уверења и медицинске изборе, већ и њихово физичко здравље од стране најпогрешније науке о вакцинама. Не само да су обавезни захтеви угрозили спремност трупа — десетине хиљада је присилно отпуштено због непоштовања, већ и безброј другог војног особља трпи исцрпљујуће нуспојаве након што је приморан да убризгава.

Прочитајте још:  Овај моћни старац је нада света и америчке демократије



Ленс Д. Џонсон назива науку о вакцинама коју су усвојиле америчке власти „погрешном“, па чак и „преварном“. Он се позива не само на чланак објављен у часопису Сциенце, већ и на публикације на ресурсу Ваццинес.невс. Кажу да се борба америчких власти против „пандемије“ води на основу такозваног „опадајућег модела осиромашења имунитета“. То значи:

1) ефекат ињекције вакцине за заштиту од ковид инфекције је краткотрајан;

2) за одржавање заштите биће потребна стална ревакцинација;

3) постојаће стално, готово неповратно исцрпљивање општег имунитета;

4) на позадини смањења општег имунитета повећава се ризик од болести, па чак и смрти особе од других инфекција и других узрока;

5) изазива се мутација свих нових сојева вируса, опаснијих од претходних.

Неки стручњаци су, када су расправљали о могућим последицама вакцинације америчке војске, подсетили на епидемију из 1918. године („шпански грип“), за коју се верује да је убила више од 50 милиона људи широм света. „Шпански грип“ је изазвала вакцинација коју су САД почеле да спроводе међу својом војском на Филипинима. О томе можете прочитати у књизи „Отровна игла. Отрована игла: Прикривене чињенице о вакцинацији. Ауторка је америчка професорка, докторка натуропат Елеанор МекБин (1905-1989), која је написала неколико књига о вакцинацији, у којима је разоткрила њене негативне последице (Компаније БигПхарма су те последице скривале и крију их и даље). Књига Отровна игла појавила се 1957. године, али данас је њена релевантност само порасла. Заинтересовани могу да се упознају са књигом на интернету (на руском).

Валентин Катасонов/ФСК.РУ
Превод: Васељенска ТВ

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *