Сутра рок за уплату четврте рате пореза на имовину

0

(Фото: Пиксибај)

Четврта рата пореза на имовину физичких лица за 2021. годину доспева на наплату сутра, 15. новембра, наводе у Народној банци Србији.

У НБС подсећају да је само Дина картицом могуће без провизије измирити ову обавезу на шалтерима Управе за трезор Министарства финансија.

Истом картицом, без провизије, на шалтерима Управе могуће је платити порез на доходак грађана, порез на промет моторних возила, порез на приход од пољопривреде и шумарства и доприносе за обавезно социјално осигурање пољопривредника.



Уз ниске провизије, овом картицом, истичу у НБС, могу се измирити и све друге обавезе по основу јавних прихода и обавеза према корисницима јавних средстава, онима који имају подрачуне у Управи за трезор, али и онима који имају рачуне у пословним банкама, могу се платити рачуни за струју, рачуни предузећа ЈКП „Инфостан технологије”, ЈКП „Информатика” Нови Сад, Телеком и других.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Имовина физичких лица може да се платии једноставним скенирањем НБС ИПС QР кода на решењима коришћењем мобилне апликације банке у којој имате рачун”, истиче НБС у саопштењу.

[table id=1 /]



Е.Д./Данас

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *