У Нову годину Крагујевчани улазе без концерта али са обновљеном празничном расветом

0

(фото:З.Мишић/Н1)

Градска управа Крагујевца за комуналне делатности расписала је јавни позив за набавку декорације за украшавање града. Заинтересовани понуђачи могу да преузму конкурсну документацију преко Портала јавних набавки. Крајњи рок за достављање понуда је 19. новембар.



„Град Крагујевац одлучио се ове године за набавку, јер је новогодишња расвета последњи пут зановљена још 2006, а потом 2016. године. Последица тешких година које су сада иза нас је да Крагујевац, као четврти град по величини у Србији, има заиста оскудну расвету која је више пута ремонтована. Финансијски опорављен и консолидован, град Крагујевац је у буџету нашао простор и за такву набавку. Сада су се стекли сви услови да Крагујевац током новогодишњих и божићних празника засија у пуном сјају”, наведено је на званичном сајту Градске управе.

Градске власти због епидемилошке ситуације одлучили су да се за дочек Нове године не организују концертне манифестације али ће почетак нове, 2022. године, традиционално, у поноћ, бити „прослављен” ватрометом са зграде Градске управе.

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Н1

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *