ПОГЛЕДАЈТЕ! Испливао видео вакцинације преминулог доктора ЗЦ Ужице (ВИДЕО)

1

(Фото ЕПА/ ARSHAD ARBAB)

Примаријус др Милош Божовић (59), дугогодишњи директор Здравственог центра Ужице, преминуо је изненада ноћас у 59. години живота- преносе мејнстрим медији.
Према незваничним информацијама, преминуо је од последица срчаног удара, изненада као и Муамер Зукорлић пре само неколико дана.



Медији као и увек по чувеној пропагандној мантри избегавају да коментаришу вакцинални статус др Божовића али наша редакција је дошла до снимка на којем се види да је доктор Божовић био вакцинисан и то још почетком ове године.

О месту и датуму сахране, како је наведено на званичном сајту Града Ужица, јавност ће бити благовремено обавештена.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ПОГЛЕДАЈТЕ! Испливао видео вакцинације преминулог доктора ЗЦ Ужице (ВИДЕО)

  1. Тзв. “Ковид вакцине” су “вакцине” смрти. Све ће више “вакцинисаних” оболевати и умирати. “Вакцинисани” када схвате да су преварени биће бесни и могуће је да ће први јуришати на марионетску власт што уз пројектовани слом економије води у анархију, а то и јесте план глобалиста: “завади па владај”. Као ” решење” свих глобалних “проблема” појавиће се једна светска влада са “месијом”-антихристом који ће доћи као “добротвор” палог човечанства.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *